<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Літній наступ Росії. Де та коли Москва може нанести новий удар  Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізмвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2023 1270

Такого ви ще не їли: простий рецепт приготувати дерунів з квашеною капустою

Улюбленою стравою багатьох є деруни. Усі звикли готувати їх виключно з картоплі. Однак, деруни можна приготувати по-новому, а саме додати квашену капусту.

_kolazh_6e4fe6ff6a8ccefe5e800c3b02035e6f_650x410_21.11.23

Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Shuba.

Що знадобиться

Деруни, зроблені з додаванням квашеної капусти, можуть бути небанальним рішенням на сніданок. Вони вийдуть хрумкі й апетитні.

Для приготування такої незвичної страви знадобляться такі інгредієнти:

  • квашена капуста - 250 г
  • картопля - 6 шт.
  • яйця курячі - 1 шт.
  • борошно пшеничне - 3 ст л.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • сіль - до свого смаку
  • перець чорний мелений - до свого смаку
  • олія соняшникова - 80 мл

Також до таких дерунів з квашеною капустою можна додати м’ясо - наприклад, свинину у томатному соусі, для повноцінного прийому їжі. Або ж насолоджуйтеся дерунами зі сметаною.

Спосіб приготування

Квашену капусту потрібно добре відтиснути і подрібнити.

Після цього цибулю і картоплю почистьте і натріть на дрібну тертку в миску. Додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль, перець та перемішайте.

Викладайте масу столовою ложкою у сковороду з розігрітою олією і смажте деруни з обох боків по 3-4 хвилини.

Додамо, що у приготуванні апетитних, рум'яних дерунів головне - не зволікати! Натерту картоплю необхідно віджати, змішати з іншими інгредієнтами і швиденько обсмажити, адже картопля від взаємодії з повітрям окислюється і неминуче темніє.

Оценка материала:

5.00 / 3
Такого ви ще не їли: простий рецепт приготувати дерунів з квашеною капустою 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2023 1270
Еще материалы раздела «Суспільство»