<
НОВИНИ ДНЯ: Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Українувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2023 1704

Україну накриють дощі зі снігом: синоптики дали прогноз на початок тижня і попередили про небезпеку

Найближчими днями погода в Україні все більше братиме курс на зиму: очікується мінусова температура повітря та мокрий сніг. Через опади та мороз на дорогах утворюватиметься ожеледиця, що становить небезпеку для водіїв і пішоходів.

1572334692_priroda-les-derevia-osen-listva-zima-sneg_21.11.23

Щоправда, відчутне похолодання поки зачепить захід, частково північ і схід, а на півдні навіть уночі здебільшого триматимуться плюсові градуси. Про це свідчить прогноз Українського гідрометеорологічного центру. Пише OBOZ.UA.

Погода в Україні 21 листопада

Уночі вівторка невеликий мокрий сніг пройде на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Чернігівщині, Харківщині, Луганщині та Донеччині. На решті території без суттєвих опадів, а вдень їх не очікується по всій країні. Загалом буде хмарно з проясненнями.

Нічний південно-західний і північно-східний вітер 1-3 м/с вдень посилиться до 3-8 м/с. Середня температура повітря вночі -2… -4 °С, вдень -2… 0 °С. На Закарпатті, Прикарпатті, Буковині вдень до +7 °С, а в південних регіонах навіть +9 °С.

Погода в Україні 22 листопада

У середу небо в Україні ще більше затягне хмарами, протягом доби йтиме невеликий мокрий сніг. Вночі у південних і східних регіонах пориви вітру 15-20 м/с.

Стовпчики термометрів у середньому встановляться на рівні -2… -4 °С вночі, хоча на Чернігівщині, Сумщині, Полтавщині, Харківщині й Луганщині буде значно морозніше – до -6… -9 °С. Вдень теж холодно – від -2 °С до нуля, на крайніх сході та півночі до -5 °С. І тільки на півдні до +8 °С.

Як повідомляв OBOZ.UA, метеорологиня Вазіра Мартазінова припустила, що в грудні в Україні може вдарити 15 градусів морозу. Але найімовірніше такий морозний період буде один і триватиме декілька днів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну накриють дощі зі снігом: синоптики дали прогноз на початок тижня і попередили про небезпеку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2023 1704
Еще материалы раздела «Суспільство»