НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2023 873

Синоптик попередила про погіршення погоди днями

Сьогодні, 22 листопада, в Україні буде "мінуси" залишаться і вдень, на більшій частині будуть дощ та мокрий сніг. Але погода днями погіршиться ще більше.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Вдень "не квітень". Протягом дня -2...-7 градусів, у південній частині, на Закарпатті +2...+7 градусів, в Криму +5...+12 градусів", - розповіла вона.

Крім того, дощ та мокрий сніг пройдуть в південній частині, подекуди в центральних областях, у західній частині, на Луганщині та Донеччині.

"На півночі України та на Харківщині буде переважно без опадів", - констатувала Діденко.

У Києві 22 листопада вдень -1...-3 градуси. Без істотних опадів, хіба що подекуди - невеликий мокрий сніг. У ніч на 23 листопада морози посиляться.

24-25 листопада очікується потепління. А вже 26 листопада, за попередніми прогнозами, в Україну завітає активний циклон.

"Тому погода ускладниться - дощ, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, сильний вітер", - попередила синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик попередила про погіршення погоди днями 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2023 873
Еще материалы раздела «Суспільство»