<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
22.11.2023 295

Чому оренда сервера — це вигідно та зручно

На етапі побудови компаніями власної мережевої інфраструктури виникає необхідність покупки серверної платформи. За недостатнього бюджету чи необхідності тестування пристрою для порівняння його потужностей з потребами бізнесу хорошим варіантом буде орендувати сервер у провайдера Servak. Завдяки чітко встановленій орендній платі та наданню технічної підтримки впровадження серверного обладнання стане максимально економним та зручним.

Особливості оренди сервера

Залежно від можливостей компанії щодо встановлення обладнання можна отримати в користування фізичний або виділений сервер. В першому випадку пристрій використовується як керуючий елемент мережі і фактично перебуває на території орендаря. Для його повноцінного функціонування потрібно обладнати спеціальну серверну кімнату та впровадити позицію системного адміністратора для обслуговування програмно-апаратного комплексу. Володіння реальною серверною платформою дозволяє встановлювати на неї власне програмне забезпечення, змінювати конфігурацію на свій розсуд, виконувати апгрейд за зростання потреб та передбачає самостійне адміністрування.

Оренда виділеного сервера передбачає його розміщення в спеціалізованому центрі обробки даних. Такий формат дозволяє використовувати обчислювальні потужності провайдера для власних цілей, без необхідності ділити їх з іншими клієнтами.

Переваги виділеного сервера

Багато користувачів вирішують орендувати обладнання з таких причин:

- можливість гнучкого масштабування та збільшення доступу до ресурсів;

 вигода порівняно з покупкою нового обладнання;

доступність вибору топової конфігурації серед асортименту обладнання;

висока швидкість віртуалізації;

підвищення безпеки даних завдяки обмеженому доступу до серверної платформи з боку сторонніх осіб;

збереження інформації у віртуальному сховищі, що виключає їх втрату у разі будь-яких пошкоджень мережевого обладнання.

678_22.11.2023
Перебування виділеного сервера на території провайдера супроводжується створенням спеціальних умов для функціонування пристрою навіть у критичних ситуаціях. За оренди обладнання в інтернет-магазині Сервак завдання щодо його обслуговування переходить до вузькоспеціалізованих фахівців. Це стосується і витрат на підтримку роботи серверів. Ремонт, заміна та апгрейд серверної платформи, оплата комунальних платежів стають відповідальністю провайдера, а не орендаря.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому оренда сервера — це вигідно та зручно 5.00 5 2
Прес-релізи / IT та зв'язок
22.11.2023 295
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»