НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2023 864

У Києві водіїв просять не виїжджати без нагальної потреби

У Києві у середу, 22 листопада, очікується мокрий сніг та подекуди ожеледиця. Столичних водіїв просять не виїжджати на дороги без нагальної потреби.

Про це повідомляє пресслужба КМВА.

Як зазначили у КМВА, для усунення наслідків снігопаду та ожеледиці "Київавтодор" вже вивів на вулиці столиці майже 300 одиниць спецтехніки та 300 дорожніх працівників Окремо працюють комунальники. Дороги, тротуари, зупинки транспорту обробляються протиожеледними засобами.

"Прохання до водіїв приватного автотранспорту - не виїжджати на дороги без нагальної потреби та не паркувати автівки обабіч доріг - не заважайте працювати спецтехніці. Міський транспорт працює в штатному режимі. Пішоходам - будьте обережні на тротуарах!", - закликає столична влада.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві водіїв просять не виїжджати без нагальної потреби 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2023 864
Еще материалы раздела «Суспільство»