Життя та Стиль
Суспільство
Гуляш із курячої печінки: незвичайний рецепт
Гуляш із курячої печінки готується досить швидко на сковороді. Куряча печінка з цибулею та морквою в томатно-сметанному соусі виходить ніжною та соковитою.
До цієї страви підійде практично будь-який гарнір: картопляне пюре, макарони або відварний рис. Пише ТСН.
Інгредієнти
куряча печінка - 300 г
ріпчаста цибуля - 1 шт.
морква - 1 шт.
томатна паста - 1 ст. л.
Сметана - 2 ст. л.
борошно пшеничне - 1 ст. л.
вода тепла - 300 мл
олія - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Печінку очистіть від плівок та проток. Промийте та розріжте на шматочки.
- Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до прозорості. Моркву натріть на великій тертці та обсмажте разом із цибулею кілька хвилин.
- Печінку обваляйте в борошні і додайте її до смажених овочів, обсмажте ще три хвилини.
- У мисці з'єднайте томатну пасту, сметану, воду, сіль та перець. Перемішайте.
- Влийте в сковороду до печінки та овочів. Перемішайте. Тушкуйте під закритою кришкою 6-8 хвилин на середньому вогні.
Поради:
- В овочі під час смаження можна додати 2 зубчики часнику.