<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2023 5912

Помер відомий український актор, зірка серіалу "Нюхач-2"

Олександру Крижанівському було 66 років.

Пішов з життя відомий український актор, зірка серіалів "Нюхач-2" та "Швабра" Олександр Крижанівський. Пише ТСН. 

 

Про трагедію на сторінці у Facebook розповів син Заслуженого артиста України Володимир. Він повідомив, що життя батька забрав інфаркт та ускладення, які виникли після:

"Мій батько, Олександр Крижанівський, сьогодні ввечері помер від інфаркту та супутніх ускладнень. Прощання відбудеться найближчими днями в місці, якому він присвятив останні 25 років свого життя - Театр на Печерську. Дату та час повідомимо пізніше" – написав син Олександра Крижанівського.

Зазначимо, що Олександр Крижанівський - український театральний режисер, актор, Заслужений артист України. Протягом 25 років був художнім керівником театру на Печерську.

Народився актор 13 жовтня 1957 року у Києві. Багатьом Олександр Крижанівський відомий за ролями у таких проєктах, як "Повернення Мухтара", "Нюхач-2", "Незламна", "За законами воєнного часу", "Швабра".

Нагадаємо, раніше ми писали, що під час концерту відомої американської співачки Тейлор Свіфт у Бразилії загинула її 23-річна шанувальниця.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помер відомий український актор, зірка серіалу "Нюхач-2" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2023 5912
Еще материалы раздела «Суспільство»