<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
23.11.2023 509

Де шукати та в кого купувати житло по розширеній програмі єОселя під 7%

Яку квартиру можна придбати по розширеній програмі єОселя недалеко від Києва.

Державна програма Єоселя в Україні дозволяє громадянам скористатися вигідною можливістю придбання житла в кредит. Однією з найвигідніших умов є можливість отримати кредит на житло під 7% річних, що стає дійсно привабливим фінансовим рішенням для багатьох сімей.

Один із найбільш надійних забудовників, який бере участь у програмі, - Alliance Novobud. Ця компанія вже зарекомендувала себе як надійний та відповідальний забудовник з численними успішно завершеними проектами. Придбання квартири від забудовника такого рівня є гарантією високої якості будівництва та надійності об'єкта.

Іпотека на житло під 7% річних стає реальністю завдяки партнерству Alliance Novobud із програмою Єоселя. Це вигідне фінансове рішення дозволяє купити квартиру в кредит за доступними умовами, знижуючи фінансове навантаження на покупця.

Місце розташування житлових комплексів, які підпадають під дію програми Єоселя від забудовника, розташовані в місті Бровари.
Обрати квартиру по кредитній ставці 7% можливо у трьох житлових комплексах: Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий».

655f06a76db82

Кожен з комплексів відрізняється, як за типом так і за архітектурним стилем оформлення самого ЖК. Наприклад, «Лавандовий» - це клубний будинок, в якому поєднано стандартне житло, тобто типові варіанти двокімнатних-трикімнатних квартир та таунхаусів і дворівневих апартаментів, які розташовані у 4-поверхових будинках. На території є підземні паркінги та просторий двір, палітра кольорів та рослинність підкреслює, власне, назву комплексу. Тут житло частіше за все обирають люди з великою родиною та дітьми.

655f06b3af7c2

А от ЖК Madison Gardens – це житло бізнес-класу для молодих та енергійних поцінувачів сучасного стилю в архітектурі. Будівлі комплексу мають гострі геометричні форми, скошений стиль даху на якому розташовані квартири з терасами, з яких відкривається неповторний краєвид на Київ. В цьому комплексі ви можете зустріти людей бізнесу, творчості та державних діячів.

655f06c06c4a9

Житловий комплекс Krona Park II – це продовження відомого проєкту Krona Park. Багатоквартирні будинки бізнес-класу з комфортними плануваннями у витриманому стилі, з усією необхідною інфраструктурою поруч із домом. Тут вам і дитяча площадка біля під’їзду, просторі двори з кав’ярнями та сімейними ресторанчиками, клініки та магазинчики відомої мережі міні-маркетів. Тобто, все необхідно для вашої родини у легкій доступності від дому.

Бровари – це місто з розвиненою інфраструктурою, зручним розташуванням і природними красивими місцевостями, що робить його привабливим для проживання.

Девелопер Alliance Novobud пропонує різноманітні варіанти житла, що відповідають різним потребам та бюджетам. Від студій до просторих родинних квартир – кожен може знайти оптимальний варіант для себе. Висока якість будівництва та сучасне планування роблять ці квартири ідеальним вибором для комфортного життя.

Програма кредитування на житло під 7% від Єоселя відкриває двері для тих, хто мріє про власне житло в новому, сучасному будинку. Забезпечте себе та свою родину комфортним майбутнім, скориставшись можливістю купити квартиру в кредит від забудовника Alliance Novobud в місті Бровари за вигідними умовами по державній програмі Єоселя.


Оценка материала:

5.00 / 2
Де шукати та в кого купувати житло по розширеній програмі єОселя під 7% 5.00 5 2
Прес-релізи / Нерухомість
23.11.2023 509
Еще материалы раздела «Нерухомість»