<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
23.11.2023 333

ЖК Оптимісто — квартири в готовому будинку в передмісті Києва

Житловий комплекс «Оптимісто» — це два затишних будинки в передмісті Києва. Проєкт реалізує забудовник Smile Development. Одна з новобудов повністю здана в експлуатацію, інша — частково.

Нові будинки комфорт-класу розташовані за адресою вул. Київська, 1 у селі Гатне Фастівського району Київської області. Готова девятиповерхова новобудова може зацікавити тих, хто шукає квартиру у введеному ЖК, щоб швидше заселитися у своє житло.

Що чекає на покупців квартир у ЖК Оптимісто

Житловий комплекс має вигідне розташування — поруч з Одеським шосе. До Києва можна легко дістатися як на власному авто, так і на громадському транспорті. Найближча станція метро «Теремки» знаходиться на відстані близько 3 км.

ЖК Оптимісто збудований за монолітно-каркасною технологією із заповненням стін газоблоком і утепленням мінеральною ватою. У готовому будинку розміщені 1-2-3-4-5-кімнатні квартири, однак напряму в забудовника можна купити вже далеко не всі варіанти квартир: наявність краще уточнювати у відділі продажу.

Окрім житлових приміщень, у будинку також передбачені комори для зберігання речей та комерційна нерухомість на першому поверсі, яка забезпечуватиме мешканців власними інфраструктурними об’єктами.

Квартири продаються без ремонту, тобто кожен зможе реалізувати бажаний вигляд своєї оселі. У помешканнях встановлені металеві двері із двома замками, двоконтурні газові котли, сталеві панельні радіатори, двокамерні склопакети. Висота стель у квартирах — 2,8 метра.

fa463f9a8039f8b5e03f69090c220206

Переваги житлового комплексу Оптимісто в Гатному

Готовий будинок у житловому комплексі «Оптимісто» в селі Гатне має багато переваг для майбутніх мешканців:

- 5 хвилин на авто або 10 хвилин на громадському транспорті до метро «Теремки»;

поруч проходить Одеське шосе;

автобусні зупинки у кроковій доступності;

2 хвилини пішки до ТРЦ «Мегамаркет» із кінотеатром, фудкортом, дитячою розважальною зоною та галереєю бутиків;

власна інфраструктура — магазини, комерційний дитячий садок, кав’ярня, відділення пошти, салон краси;

безпечна внутрішня територія без доступу авто;

гостьовий паркінг на 363 паркомісця із надшвидкою електрозарядкою;

у дворі ігрові майданчики для дітей, прогулянкова променада з фонтаном, місця для відпочинку, бігові та велосипедні доріжки;

карткова система доступу в під’їзд;

індивідуальне опалення в кожному помешканні.

Купити квартиру в готовому будинку ЖК «Оптимісто» в передмісті Києва можна з повною оплатою або на умовах розтермінування від забудовника з першим внеском від 30%. Дізнайтеся більше про актуальну вартість квадратного метра та квартири в наявності у відділі продажу житлового комплексу.

Оценка материала:

5.00 / 3
ЖК Оптимісто — квартири в готовому будинку в передмісті Києва 5.00 5 3
Прес-релізи / Нерухомість
23.11.2023 333
Еще материалы раздела «Нерухомість»