НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Прес-релізи
Фінанси
24.11.2023 414

Що допоможе малому бізнесу розвиватися: ТОП послуг для ФОПів від ПУМБ

Вміння вчасно задовольняти потреби клієнтів — чи не найважливіша вимога до кожного бізнесу в Україні. Це також стосується і банків, які мають реагувати на попит та пропонувати бізнесу нові актуальні послуги.

З початку повномасштабного вторгнення банк ПУМБ розробив та покращив одразу декілька послуг для приватних підприємців. Щоб ними скористатися, потрібне лише відкриття банківського рахунку ФОП у ПУМБ. У статті — детальний розгляд кожної послуги.

Онлайн-позика «всеБІЗНЕС»

Для вирішення проблем з нестачею обігових грошей ПУМБ пропонує оформити онлайн-кредит. Вся процедура — від подачі заявки до отримання грошей — відбувається дистанційно, достатньо заповнити стандартизовану анкету онлайн та зачекати погодження кредиту. Подробиці — за посиланням https://www.digital.pumb.ua.

Підприємець може оформити позику з будь-якої точки країни та світу. Максимальна сума — 750 000 грн. Що важливо, кредит «всеБІЗНЕС» доступний навіть новоствореним ФОПам.

Отримані кошти можна спрямувати на:

- оплату послуг та сировини від постачальників;

оновлення та ремонт робочого обладнання;

заробітну плату штатним працівникам.

Гроші можна інвестувати навіть у розширення бізнесу.

Зручні онлайн-платежі зі SMART ОПЛАТА

Надати можливість покупцям розрахуватись за придбані товари чи надані послуги безготівково — сьогодні не додаткова опція, а майже вимога. ПУМБ пропонує встановити сервіс онлайн-оплати через QR-код SMART ОПЛАТА. Для розрахунку за товари та послуги достатньо просканувати код в телефоні (його можна також роздрукувати та розмістити у приміщенні торгового закладу) за допомогою камери смартфона та перейти на інтернет-сторінку оплати.

Це єдиний варіант транзакцій, який працюватиме навіть за вимкнення електроенергії, якщо у покупця немає готівки із собою. Активувати сервіс також можна дистанційно.

c_OnpioEufp3EygT9hmUO7PevRgSi4nylXbbYbuffVqCkOFs2nUBW2k_5gBehHf8-8--c3IBOzNAzpKLSdDvzqS3QEeQ11-PaM9GG5hqkwFgjdTMJT1_oHtdRFY3A1t3FWv2df3ObPK583GMwTBw9GM

Віртуальна картка у смартфоні

Онлайн-аналог пластикової картки у мобільному телефоні зручний для управління фінансами невеликого підприємства. Він повністю повторює можливості стандартної картки та може бути використаний для безконтактної оплати, здійснення переказів на інші рахунки (за перекази на рахунки юридичних осіб комісія не стягується)

Протестувати віртуальну картку можна, відкривши її у інтернет-банкінгу для підприємців ПУМБ Digital Business. Для цього достатньо мати рахунок для ФОП у ПУМБ. Шлях підприємця завжди непередбачуваний. Проте надійний фінансовий партнер розуміє потреби бізнесу і пропонує швидкі варіанти їх задоволення

Оценка материала:

5.00 / 2
Що допоможе малому бізнесу розвиватися: ТОП послуг для ФОПів від ПУМБ 5.00 5 2
Прес-релізи / Фінанси
24.11.2023 414
Еще материалы раздела «Фінанси»
  • Робота в Нідерландах для українців: можливості та перспективи Робота в Нідерландах для українців: можливості та перспективи

    Нідерланди, з їхніми мальовничими каналами, тюльпановими полями та вітряками, приваблюють не тільки туристів, але й українських шукачів роботи. Ця європейська країна відома своєю відкритістю, високими стандартами життя та стабільною економікою. У цій статті ми розглянемо, які можливості та перспективи чекають на українців, які вирішили працювати в Нідерландах.

    Фінанси 23.07.2024 425
  • Основні страхи при впровадженні ERP системи на підприємстві. Як їх подолати та міфи, які існують Основні страхи при впровадженні ERP системи на підприємстві. Як їх подолати та міфи, які існують

    Дізнайтесь які є міфи про впровадження ERP систем та як їх подолати для успішного впровадження.

    Фінанси 07.07.2024 399
  • Как сегодня развивается краудлендинг в Украине Как сегодня развивается краудлендинг в Украине

    Краудинвестингом называют инструмент, с помощью которого можно привлечь деньги или вклады в новый проект. Краудинвестинг позволяет решить основную проблему — недостаток стартового капитала. Инвестор, который вносит свои средства, тем самым помогает открыть другому его бизнес. За это в будущем он может рассчитывать на доход и получение акций. Одно из набирающих популярность направлений краудлендинг Украина только начинает осваивать. Подробнее об этом типе финансирования — далее.

    Фінанси 28.05.2024 326
  • История Dash и особенности криптовалюты История Dash и особенности криптовалюты

    Каждый криптопроект изначально создается для решения определенной проблемы. Часть монет задумываются для проведения анонимных переводов между пользователями. К таким криптовалютам относится и DASH, курс которой является волатильным, как и у остальных цифровых активов.

    Фінанси 08.05.2024 428
  • 300 000 активних криптогаманців Trustee Plus 300 000 активних криптогаманців Trustee Plus

    Trustee Plus зібрав під своїм крилом понад 300 000 криптогаманців та упевнено закріплює свій статус як проєкт Web3, що найдинамічніше розвивається в Україні. Ця заява привернула увагу спільноти галузі, підтвердив тим самим впевнений крок вперед від компанії.

    Фінанси 01.05.2024 477