<
НОВИНИ ДНЯ: Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.11.2023 627

Наприкінці тижня негода вдарить по Україні з новою силою: прогноз на вихідні

В останній день тижня в Україні буде багато опадів.

1611903317-1574_25.11.23

У суботу, 25 листопада, на українців чекає невеликий перепочинок - опади змістяться на південний схід і буде невеликий "плюс". Однак у неділю, 26 листопада, всю країну охоплять сильні дощі та снігопади. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -1°, вдень +3°. У неділю вночі очікується -2°, а вдень 0°, похмуро, сніг.

У Львові в суботу вночі -3°, вдень +2°, невелика хмарність. У неділю вночі -4°, вдень -1°, невелика хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі -3°, вдень +2°, невелика хмарність. У неділю-невелика хмарність, вночі -4°, вдень 0°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря -4°...+2°. У неділю температура буде -3°...-1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +6°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -1°...0°, дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе -2°, вдень +1°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть -1°...+5°, похмуро, мокрий сніг.

У Дніпрі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, температура вночі 0°, вдень +2°, мокрий сніг. У неділю температура становитиме 0°...+8°, невелика хмарність, злива.

У Сімферополі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, +7°...+12°, дощ. У неділю - невелика хмарність, +1°...+13°, мокрий сніг.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +4°, вдень +8°, невеликий дощ. У неділю вночі очікується +9°, вдень +14°, похмуро, злива.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі 0°, вдень +3°, невеликий дощ. У неділю буде похмуро, дощ, вночі +1°, вдень +13°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -1°, вдень +3°, дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, температура складе +1°, вдень +12°, дощ.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -4°, вдень до 0°, ввечері сніг. У неділю вночі температура становитиме -6°, вдень стовпчики термометрів покажуть -4°, похмуро, сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі -3°, вдень +3°, можливий дощ. У неділю-похмуро, невеликий сніг. Температура становитиме -3° вночі та вдень 0°.

У Трускавці в суботу хмарно з проясненнями, температура до +2°. У неділю - похмуро, сильний снігопад, температура -4°...-1°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +1°. У неділю - похмуро, -4°...-1°, можливий сніг.

У Затоці в суботу - похмуро, дощ, вночі +4°, вдень +6°. У неділю - похмуро, сніг і мокрий сніг, температура -1°...+1°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наприкінці тижня негода вдарить по Україні з новою силою: прогноз на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.11.2023 627
Еще материалы раздела «Суспільство»