<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°всі новини дня
24.11.2023 481

Пенсіонери зможуть отримати по 5 світлодіодних ламп

Кабінет Міністрів України спрощує видачу світлодіодних лампочок населенню. Їх зможуть отримати пенсіонери по п'ять штук на одну особу у відділеннях "Укрпошти".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука.

За його словами, було внесено зміни до Порядку реалізації експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні.

Зокрема, чиновники запровадили додаткову можливість отримання пенсіонерами по 5 світлодіодних ламп на одну особу "безпосередньо у відділеннях поштового зв'язку АТ "Укрпошта"".

Для цього потрібно лише мати при собі пенсійне посвідчення.

Представник Кабміну в парламенті зазначив, що нововведення "дасть змогу пришвидшити процес видачі лампочок реципієнтам перед початком осінньо-зимового періоду підвищених навантажень на енергосистему України".

Оценка материала:

5.00 / 1
Пенсіонери зможуть отримати по 5 світлодіодних ламп 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.11.2023 481
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»