<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: "кольорові списки", черги від 5 ранку і проходження ВЛК – як чоловіки оновлюють дані в ТЦК  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Коли Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести до церкви і як правильно вітатися  Бензин та алкоголь в Україні подорожчають: уряд запропонував підвищити акцизи  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  США завдяки війні в Україні озброять свою армію модернізованою технікою, - The Telegraph  Яким намагався себе виставити Путін: в ISW оцінили зустріч з командуванням арміївсі новини дня
Політика
Україна
26.11.2023 474

Чорноморський флот РФ має проблеми в Новоросійську – подробиці від розвідки Британії

Британська розвідка розповіла про проблеми Чорноморського флоту РФ в Новоросійську.

138635cb9be7d8f3464b423c05d3384b_26.11.23

Чорноморський флот Росії, ймовірно, стикається з логістичними проблемами у Новоросійську. Проте ворог намагатиметься прискорити їх вирішення. Пише ТСН. 

Про це йдеться у щоденному звіті Міністерства оборони Великої Британії.

Там зазначили, що здатність Чорноморського флоту Росії використовувати свою базу в Новоросійську для перезавантаження суден крилатими ракетами, ймовірно, стане суттєвим фактором оперативної ефективності флоту.

У розвідці наголошують, що Чорноморський флот РФ традиційно проводив перезарядку крилатих ракет у Севастополі в тимчасово окупованому Криму.

"З огляду на те, що цей об’єкт все більше піддається ризику українськими дальними ударами, Росія, швидше за все, вважатиме Новоросійськ найкращим альтернативним місцем. Однак переміщення та перезавантаження ракет вимагатиме нових процесів доставки, зберігання, обробки та завантаження", - йдеться у повідомленні.

Нещодавно українські військові заявили, що Росія призупинила атаки крилатими ракетами з ракетоносіїв через логістичні проблеми в Новоросійську. Зазначається, що Росія, швидше за все, намагатиметься прискорити подолання цих проблем, щоб атакувати крилатими ракети Україну взимку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чорноморський флот РФ має проблеми в Новоросійську – подробиці від розвідки Британії 5.00 5 2
Політика / Україна
26.11.2023 474
Еще материалы раздела «Україна»