<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
21.03.2008 19:46 24254

Укравто вибирає Microsoft

«УкрАВТО», одна з найбільших українських корпорацій, підписала стратегічну угоду з лідером ринку інформаційних технологій – корпорацією Microsoft. Предметом домовленості стала оптимізація та стандартизація комплексної й розгалуженої ІТ-інфраструктури вітчизняного автогіганту. В результаті проекту по оптимізації передбачається знизити загальну вартість володіння ІТ-інфраструктурою на 18%.

«Корпорація «УкрАВТО» впевнено вийшла на міжнародний ринок і стала потужною транснаціональною корпорацією. І ми прекрасно усвідомлюємо, що для закріплення успіху та подальшого розвитку нашого бізнесу необхідно використовувати інформаційні та управлінські технології світового рівня. Стратегічне партнерство з корпорацією Microsoft, глобальним лідером інформаційних технологій, дозволить нам досягти необхідного рівня ефективності й відкритості наших бізнес-процесів. За допомогою Microsoft ми здобуваємо надійний базис для здійснення своїх стратегічних цілей», – сказав Олександр Козіс, голова правління корпорації УкрАВТО.

Угода, підписана керівниками компаній, передбачає створення цілісної та централізованої ІТ-інфраструктури для більш ніж 250 підприємств корпорації, а також ліцензування більш ніж 7 тис. робочих місць на території трьох держав – України, Польщі та Росії.

«Рівень розвитку бізнесу корпорації «УкрАВТО», його територіальні та структурні особливості сформували необхідність створення цілісного інформаційного простору, здатного відповідати сучасним вимогам оперативного управління. Завдання по створенню ефективного середовища обміну інформацією та прийняття рішень послужило основою для розробки проекту оптимізації ІТ-інфраструктури корпорації та створення уніфікованої платформи для майбутнього розвитку», – коментує передумови підписання угоди Людмила Даниляк, начальник ІТ-департаменту корпорації «УкрАВТО».

За допомогою передових інформаційних технологій Microsoft на підприємствах «УкрАВТО» будуть вирішені наступні завдання:

• Зниження вартості володіння ІТ-інфраструктурою підприємств корпорації, що за попередніми оцінками складе 18%.

• Гарантування оперативності впровадження та реагування на проблемні ситуації за допомогою програми Microsoft Services Premier Support, що дозволить проводити всі роботи, не порушуючи щоденного ритму підприємств корпорації.

• Стандартизація рішень знизить загальне навантаження на технічних фахівців і дозволить уникнути розширення персоналу при зростанні кількості робочих місць.

• Скорочення часу реакції на проблемні ситуації завдяки використанню Microsoft Operations Manager (МОМ).

• Стандартизація конфігурацій, що скоротить загальну кількість питань несумісності програмного забезпечення та його неефективної роботи.

• Полегшення фінансового навантаження на підприємства завдяки рознесенню суми оплати на 2 роки відповідно до умов Microsoft Enterprise Agreement.

Ерік Франке, генеральний директор «Майкрософт Україна», відзначив: «Стратегічне співробітництво в рамках даного проекту є знаковою подією для «Майкрософт Україна». Ми раді, що в масштабах «УкрАВТО» будуть реалізовані найсучасніші розробки на технологічній базі продуктів Microsoft, що дозволить зробити роботу підприємств корпорації більш ефективною, продуктивною та збалансованою. Даний проект стане яскравим прикладом того, як технології Microsoft приносять українському бізнесу відчутні конкурентні переваги для впевненої роботи в умовах глобалізації економіки».

«Наявність у лінійці Microsoft повного спектра рішень для бізнесу дозволить створити єдину ІТ-інфраструктуру для підприємств із принципово різними видами діяльності, але які при цьому мають централізоване управління, звітність та корпоративні стандарти. Унікальність даного проекту в тому, що в наші завдання входить впровадження рішень для численних напрямків бізнесу корпорації «УкрАВТО», які включають автомобілебудування та автодистрибуцію, збутову роздрібну мережу, перевезення, страхування, фінансову діяльність, автозаправні комплекси, ресторанний та туристичний бізнес. Підприємства «УкрАВТО» знаходяться у трьох державах, і стандартизація процесів взаємодії необхідна для більш ніж 250 бізнес-одиниць. В кінцевому підсумку від реалізації проекту виграють не лише сама корпорація, але й численні клієнти «УкрАВТО», – додав Дмитро Шимків, директор по роботі з корпоративними клієнтами компанії «Майкрософт Україна».

Завдяки умовам програми корпоративного ліцензування Microsoft Enterprise Agreement та програми технічної підтримки найвищого рівня Microsoft Service Premier Support співробітники «УкрАВТО» отримають всебічну підтримку з боку фахівців Microsoft. Умови поетапної оплати дозволять знизити навантаження на фінанси підприємства, а програма ліцензування забезпечить законні права на використання новітніх продуктів Microsoft.

Про корпорацію «УкрАВТО»

Корпорація «УкрАВТО» – лідер українського автомобільного ринку, має найбільшу збутову мережу в Україні, а також дилерські центри в Польщі. Впроваджуючи найсучасніші методи ведення бізнесу, передові технології діагностування, виробництва та ремонту автомобілів, корпорація забезпечує стабільність і надійність своїм численним клієнтам та партнерам.

«УкрАВТО» – найбільший виробник автомобілів в Україні й Польщі (і єдиний, що володіє технологією повномасштабного виробництва), дистриб'ютор та постачальник сервісних послуг в Україні. В активі «УкрАВТО» – успішне багаторічне співробітництво з Daimler AG, Chrysler LLC, General Motors, Nissan, Toyota, Chery і «АвтоВАЗ».

Оценка материала:

4.00 / 5
Укравто вибирає Microsoft 4.00 5 5
Прес-релізи / Авторинок
21.03.2008 19:46 24254
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 363
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370