<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.11.2023 1060

Коли в Україні вщухнуть потужні снігопади: синоптикиня назвала дату

На тлі потепління на дорогах можлива ожеледиця, тому закликаємо водіїв буде максимально уважними.

0a882d258533723f0dca3baf99495bf0_28.11.23

Циклон, який приніс сильні снігопади, штормовий вітер, вже практично за межами України. У вівторок, 28 листопада, очікується пауза. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

За її прогнозами, 28 листопада в більшості областей України опадів не передбачається, на сході навіть можливі сонячні прояснення, лише в західній частині пройде мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу. А у західних областях очікуються опади.

Діденко попередила, що на тлі потепління на дорогах можлива ожеледиця, тому закликає водіїв буде максимально уважними.

"Вітер ще залишатиметься рвучким, сильним, хоча й дещо стриманішим порівняно із "зараз", із поривами до 15-22 метрів за секунду, а на заході просто помірний. Завтра вдень 0-3 градуси морозу, на півночі до -4-7 градусів, а на півдні буде тепло, аж +4+7, в Криму до +10 градусів", - повідомила синоптикиня.

Погода у Києві

У Києві 28 листопада також очікується пауза в опадах, сніг малоймовірний. Вітер південно-східного напрямку, до 15-18 метрів за секунду. Вночі у столиці морозно, -6-8 градусів, завтра вдень близько нуля.

Однак, уже у середу, 29 листопада, із південного заходу в Україну знову прийде активний молодий циклон із снігом та дощем, із сильним вітром. Та наступного дня, 30 листопада, він піде за межі країни.

Нагадаємо, в Україні другий день вирує негода. У більшості регіонів перекриті дороги, знеструмлені населені пункти. В епіцентрі циклону опинилися чотири області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли в Україні вщухнуть потужні снігопади: синоптикиня назвала дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.11.2023 1060
Еще материалы раздела «Суспільство»