<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
28.11.2023 1220

Коли і за чиї кошти у Києві встановлять головну ялинку країни: відповіли у КМВА

На Різдво та Новий Рік у Києві із міркувань безпеки не буде жодних масових заходів.

eb357516c1d4164dd3df8fe124bd8a13_28.11.23

Головну ялинку країни цього року традиційно встановлять у Києві на Софійській площі. Монтажні роботи розпочнуться 3 грудня, відкриття ялинки заплановано 6 грудня. Пише ТСН. 

Таке рішення ухвалила сьогодні Рада оборони столиці, повідомляє преслужба КМВА.

Зазначається, що головна ялинка країни стоятиме вона до 10 січня 2024 року. Вона буде встановлена за кошти меценатів - без витрат бюджетних коштів на облаштування новорічної красуні та на електроенергію.

Окрім того, на Різдво та Новий Рік у Києві із міркувань безпеки не буде жодних масових заходів - ані ярмарок, ані святкувань.

Міський голова Києва Віталій Кличко додав, що відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане із цим, бере на себе ТОВ "ГЛОБАЛ-ДЕКОР".

"Якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то виключно з дотриманням правил безпеки, в місцях, де є укриття. І теж не коштом бюджету Києва", - наголосив він.

Нагадаємо, раніше повідомляли, коли прикрашати ялинку за новим стилем, щоб дата принесла багато щастя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли і за чиї кошти у Києві встановлять головну ялинку країни: відповіли у КМВА 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
28.11.2023 1220
Еще материалы раздела «Столиця»