НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.11.2023 718

Українців чекає "аномальна" зима: синоптик зробив несподіваний прогноз

Яка погода буде в Україні взимку?

3kWXnVThFAXUjHmRgC52AFTvO6yjktcKQAGY3v9B_28.11.23

Український синоптик Микола Кульбіда розповів, яка погода буде в Україні взимку.

Як передає "Хвиля", про це він повідомив в інтерв'ю NV.

Так, за словами синоптика, у світі все частіше відчувається вплив кліматичного явища Ель-Ніньо. При цьому в Україні з роками може статися так, що наші нащадки взагалі не знатимуть, що таке справжня зима.

Що стосується майбутньої зими, то Кульбіда зазначив, що можливі аномальні температури.

"Зима буде теплішою, кількість опадів у вигляді снігу менша. Хоча це абсолютно не виключає того, що сніг випадатиме, але він, звичайно, довго не лежатиме. Він зійде. Відновлення снігового покриву можливе, але цей сніговий покрив буде нестійким", – розповів він.

Крім того, синоптик повідомив, що до кінця століття середня температура взимку може бути на 3 градуси вищою, ніж зараз. За його словами, якщо так насправді станеться, це означає, що зими в Україні не буде.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українців чекає "аномальна" зима: синоптик зробив несподіваний прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.11.2023 718
Еще материалы раздела «Суспільство»