<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.11.2023 1892

Страва китайської кухні: смажені курячі крильця, яких ви ще не куштували

Пропонуємо вам приготувати популярний у Китаї рецепт смажених курячих крилець.

dffb7027f8c5ae0d708772f285c3d1a8_29.11.23

Страва китайської кухні: смажені курячі крильця, яких ви ще не куштували. Пише ТСН. 

Інгредієнти

соєвий соус - 3 ст. л.

вино столове - 1 ст. л.

устричний соус - 1 ст. л.

імбир

зелена цибуля

приправа Каджун - 15 г

кукурудзяний крохмаль - 1 ст. л.

кока-кола - 0,3 л

олія

Приготування

  1. Спочатку промийте крильця і відділіть найменшу фалангу.
  2. Ножем зробіть неглибокі надрізи з обох боків, викладіть крильця до глибокої форми або дека, залийте кока-колою та залиште маринуватися на 30 хвилин.
  3. Зробіть заправку, змішавши вино, соєвий та устричний соуси.
  4. Крильця полийте отриманою заправкою, присипте приправою Каджун, додайте нарізану цибулю та кілька шматочків імбиру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
  5. Після цього заберіть цибулю та імбир.
  6. Додайте до крилець сире яйце й кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішайте, щоб суміш кляру рівномірно розподілилася.
  7. Обсмажте крильця з двох боків на слабкому вогні до золотистої скоринки та смакуйте.

Оценка материала:

5.00 / 3
Страва китайської кухні: смажені курячі крильця, яких ви ще не куштували 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
29.11.2023 1892
Еще материалы раздела «Суспільство»