<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними карткамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.12.2023 845

"Картопляний" салат з цвітної капусти: оригінальний рецепт дуже легкої страви

Забудьте про майонез і тонни крохмалю. Представляємо салат із цвітної капусти «Картопля», приготований із грецького йогурту та цвітної капусти замість картоплі.

"Картопляний" салат з цвітної капусти: оригінальний рецепт дуже легкої страви. Пише ТСН. 

1. Помістіть цвітну капусту у велику каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть, доки вона не стане м'якою, 8-10 хвилин.

2. Злийте воду з цвітної капусти та остудіть її до кімнатної температури. Тим часом змішайте грецький йогурт, сметану, гірчицю, оцет, подрібнені петрушку та кріп.

3. Додайте цвітну капусту, нарізану кубиками селеру, подрібнену зелену цибулю та нарізані огірки, добре перемішайте. Приправити сіллю та перцем.

4. Перед подаванням охолодіть салат щонайменше 1 годину. Салат можна приготувати за день до подавання та зберігати у холодильнику.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Картопляний" салат з цвітної капусти: оригінальний рецепт дуже легкої страви 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.12.2023 845
Еще материалы раздела «Суспільство»