<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві фактивсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
30.11.2023 895

Фінансовий гороскоп на грудень 2023 року

Боротьба за владу та вирішення матеріальних проблем – так можна охарактеризувати грудень. Партнерські взаємини, основою яких є грошовий інтерес та загальні матеріальні ресурси, проходять випробування на міцність.

fynansy-696x376_30.11.23

До 13 грудня сприятливий період для ухвалення рішень про кредити та фінансові інвестиції, страхування та інші сфери, що мають відношення до грошей. У цей період багато людей бачать більше перспектив та можливостей, відкриті до нових ідей та концепцій. Усі важливі справи та зустрічі краще здійснити до початку періоду ретроградного Меркурія, який розпочнеться 13 грудня. Пише ТСН. 

У другій половині грудня таємне виходить на поверхню, виявляються підводні камені, що перешкоджають розвитку бізнесу. Тривожні думки та підозри, які раніше відкидали, щоб не йти на відкритий конфлікт, тепер неможливо ігнорувати. З'являється схильність до узагальнення та переключення на наступну, ще більш масштабну ідею або мету, втрачаючи водночас деталі та практичні нюанси.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Планетарні енергії наділяють вас підприємливістю та посилюють потяг до комфорту. Гроші приходять частинами, але регулярно і до кінця року заборгованість вам повернуть, а ви своєю чергою зможете повернути борги та сплатити за рахунками. Щоб не витратити гроші на непотрібні речі наприкінці місяця, у першій половині грудня намагайтеся знайти час і пройтися магазинами. Присвятіть час пошуку якогось гарного аксесуару для дому або корисної побутової техніки, яка стане в пригоді на кухні.

ТЕЛЕЦЬ

Помилки у бізнесі та фінансових справах стають очевиднішими і зрозумілішими, тому багато що можна виправити та покращити своє матеріальне становище. Не тримайтеся за давні партнерські взаємини та не надто продуктивну співпрацю. Настав час поставити крапку і відпустити ділові зв'язки, що зжили себе. До кінця року може надійти цікава пропозиція від партнерів з-за кордону. Також корисні відрядження та робочі поїздки до тих країн, які відвідували раніше.

БЛИЗНЯТА

У грудні ділові відносини проходять серйозну перевірку, незалежно від того, хочете ви цього чи ні. Широкий погляд на світ, спілкування із закордонними партнерами, поїздки – все це допоможе вийти за консервативні внутрішні рамки та застарілі переконання. Не піддавайтеся на провокації навколишнього світу, а у другій половині грудня уникайте публічних виступів. Грудень не можна назвати прибутковим, але всі майнові та матеріальні питання вдасться вирішити до кінця місяця.

РАК

Вам захочеться пролити світло на тіньовий бік ваших ділових взаємин і зробити це просто необхідно, якщо хочете уникнути втрат на початку 2024 року. Грудень підходить для наведення ладу у професійних справах, а ось вирушати у незнайомі місця та часто перебувати серед людей на якихось заходах – не рекомендується. У другій половині грудня внутрішні сперечання роздиратимуть вас на частини, не даючи спокою ні на хвилину. Але ближче до новорічних свят все налагодиться, ви будете задоволені собою.

ЛЕВ

Великий ризик вплутатися в якусь сумнівну авантюру, а потім довго залагоджувати можливі наслідки. Будьте особливо пильні, тому що в другій половині грудня стати жертвою шахраїв легше легшого. Якщо ми все аналізуватимемо і логічно підходитимемо до ситуацій, то зможете не лише зберегти свої гроші, а й примножити їх. Займатися фінансовими справами у другій половині грудня не дуже правильно, навпаки вам треба намагатися відпочити, не брати і не позичати.

ДІВА

У першій половині грудня планети наділяють вас здатністю ухвалити правильні рішення в найкоротші терміни. Цей активний, хоч і трохи імпульсивний місяць, ідеально підійде для будь-яких фінансових маніпуляцій: у вас вийде вигідно інвестувати або навпаки розрахуватися з кредитними зобов'язаннями. Єдина неприємність – бажання перейти з однієї справи на іншу, не довівши першої до кінця, тому будь-які довгострокові проєкти краще відкласти на кінець січня 2024 року.

ТЕРЕЗИ

Напруженість, що накопичилася, виривається назовні всілякими різкими проявами і неврозами. Будьте готові до того, що колеги та партнери будуть вставляти палиці у колеса та гальмувати ваші професійні справи, змушуючи долати перешкоди. Багатьом представникам знака Терези доведеться взяти паузу, переглянути плани або зіткнутися з держструктурою, затримками та скасуваннями. Але наприкінці грудня всі неприємності залишаться позаду, а в життя повернуться комфорт та спокій.

СКОРПІОН

Підвищуються ваші інтелектуальні здібності, роблячи вас привабливішими для співробітництва та взаємовигідних ділових взаємин. Грудень – не час для відпочинку, попри передсвяткові настрої. Краще використовувати цей час ефективно, занурившись у нові знання чи зробивши хобі своєю професією. Варто вкладати сили та гроші у навчання тому, що вас захоплює – вже незабаром ви зможете організувати новий бізнес або на колишній роботі обійняти нову посаду.

СТРІЛЕЦЬ

Зверніть увагу на взаємини з тими людьми, з якими ви пов'язані професійними та фінансовими справами. Саме в ці галузі варто спрямувати свою особисту та творчу активність. У першій половині грудня мати контакти і нові знайомства набагато простіше, спілкування буде легким і оптимістичним. Подорожуйте! Додайте більше пригод. Вивчайте іноземні мови, поринайте в інші культури – це допоможе покращити фінансове становище 2024 року.

КОЗОРІГ

Не відкладайте до останнього тижня грудня поставлення мети на наступний рік. Продумайте та розпишіть докладно вже зараз стратегію свого подальшого розвитку: як особистого, так і професійного. Виявляйте себе в тому, що вам подобається, – і це стане основою вашого фінансового добробуту. Позитивний час, коли набагато простіше подивитися оптимістично на речі, які вас турбували раніше. Якщо ви не можете змінити ситуацію, можете змінити своє ставлення до неї.

ВОДОЛІЙ

Черпайте натхнення в інших культурах та філософії. Щедро діліться своїми знаннями і навчайте інших (особливо тих, хто молодший за вас) тому, що вмієте самі. І обов'язково монетизуйте свої знання! Не розпилюйтеся і не зосереджуйтесь на надто вузькій ідеї. Спрямуйте свою енергію на одну глобальну мету, яку ви можете реалізувати протягом грудня і ви отримаєте хороший матеріальний результат. Будьте уважні до деталей і терплячі до критики – це сприятиме вашому матеріальному достатку.

РИБИ

Більшість представників знака Риби відчують піднесення енергії, упевненість у собі. Однак для ефективної роботи потрібен ентузіазм та гарний настрій, а також мета та нова ідея. Ви можете розраховувати на підтримку впливових осіб. Але треба бути акуратнішими з надмірними амбіціями, самовпевненістю та зарозумілістю наступного місяця. У першій половині грудня можна багато чого досягти, розширити сферу свого впливу, розпочати масштабні проєкти, які успішно розвиватимуться й 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 7
Фінансовий гороскоп на грудень 2023 року 5.00 5 7
Життя та Стиль / Особисті фінанси
30.11.2023 895
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»