<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.12.2023 2198

Гороскоп на 1 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли ми будемо слабкими та безвільними

Один із найскладніших днів місячного календаря – його негативна енергетика робить людину слабкою та безвільною.

b3ac314a3a5efee33951d31e26c5865b_01.12.23

У нас немає сил, які б дали можливість противитися чужому – негативному – впливу, піддавшись якому можна зробити те, про що згодом доведеться пошкодувати. День – зрозуміло, якщо буде така можливість – бажано провести на самоті. З дому виходити потрібно для того, щоб побувати в лісі чи парку, що позитивно позначиться на самопочутті та душевному стані. Пише ТСН. 

Овен

Переживання, які можуть долати вас від самого ранку, потрібно «лікувати» фізичною працею: можна навести лад у шафах з одягом чи на дачній ділянці – загалом там, куди давно не доходили руки.

Телець

Не варто реагувати на критичні зауваження людей, які вас оточують: сьогодні якраз той випадок, коли вони, як це часто трапляється, свідчать про проблеми, що існують у них, а не у вас.

Близнята

Навіть отримавши солідну грошову виплату, не варто витрачати всі наявні фінанси в найближчому торговому центрі: оскільки гроші знадобляться вам і завтра, залиште щось про запас.

Рак

Зустріч із друзями, навіть якщо її було заплановано заздалегідь, краще перенести на кілька днів – сьогодні замість приємного спілкування ви ризикуєте отримати сварку, яка переходить у серйозний конфлікт.

Лев

Не варто не тільки робити будь-які фінансові операції, але й просто брати в руки гроші – це може стати поганою прикметою і незабаром призвести до значного погіршення матеріального становища.

Діва

Генеральне прибирання – улюблене заняття вашого знака, тому влаштовують його і коли треба, і коли не треба: сьогодні воно допоможе вам відмовитися від негативних думок та налаштувати себе на позитив.

Терези

Не варто доводити людям свою правоту, навіть якщо ви абсолютно в ній впевнені: сьогодні ваше сприйняття довколишнього світу може бути спотворене, тому краще не наполягати на своїх аргументах.

Скорпіон

Намагайтеся утриматися від обіцянок, навіть якщо вас до них наполегливо схилятимуть: найімовірніше, з винятково об'єктивних причин ви не зможете стримати слово, чим образите того, кого обнадіяли.

Стрілець

Від зустрічей – як ділових, так і особистих – сьогодні краще відмовитись: необхідних домовленостей досягти однаково не вдасться, а от посваритися через будь-яку дрібницю можна буде легко.

Козоріг

Не варто відмовлятися від своїх планів тільки тому, що вас застерігатимуть від цього кроку близькі люди: найімовірніше, вони просто перестраховуються, а ви, послухавшись, можете прогаяти важливий шанс.

Водолій

Краще витратити трохи більше часу на підготовку важливого проєкту, ніж поспішити і зазнати поразки на першому етапі дій, тому зірки рекомендують витратити цей день на розробку планів.

Риби

З родичами сьогодні краще не спілкуватися: вже, здавалося б, загасальний конфлікт, пов'язаний із вирішенням майнових питань, може спалахнути з новою силою, що негативно позначиться на взаєминах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 1 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли ми будемо слабкими та безвільними 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.12.2023 2198
Еще материалы раздела «Суспільство»