<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.11.2023 1690

В перший день зими в Україну прийде новий циклон

В Україні 1 грудня очікується черговий циклон, який принесе із собою значні опади у вигляді снігу та дощу. Але подекуди температура повітря прогріється до +13.

Синоптики зазначають, що завтра в Україні слід очікувати опадів, втім вони будуть незначними.

За словами Наталії Діденко, завтра в Україну знову прийде черговий циклон.

"І тому - логічно - знову збільшиться хмарність, пройдуть сніг (захід, північ) та дощ, подекуди налипання мокрого снігу й ожеледиця", - зазначила вона.

Так, 1 грудня в Україні очікується невеликий сніг та мокрий сніг з переходом у більшості областей в дощ, вночі та вранці місцями ожеледь, вдень на Лівобережжі помірні дощі; в Карпатах та на Закарпатті протягом доби значні опади.

На дорогах країни, крім півдня та сходу, місцями очікується ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-5 морозу, на узбережжі морів та в Криму 0-5 градусів тепла. Вдень від 2 морозу до +3, у центральних, східних областях та на Закарпатті +2 +7 тепла, у південній частині +8 +13.

Вночі у столиці очікуються значні опади у вигляді снігу, втім продовж наступного дня вони будуть вщухати.

Температура повітря вночі сягне 0-3 морозу, вдень у п'ятницю від 0 до +2 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В перший день зими в Україну прийде новий циклон 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.11.2023 1690
Еще материалы раздела «Суспільство»