<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.12.2023 2562

Погода в Україні 2 грудня: де в суботу будуть дощі, снігопади й мороз

Погода потішить теплом мешканців півдня.

faf520e63845b98ce64538adb7d10e94_02.12.23

У суботу, 2 грудня, в Україні буде слабкий мороз. У більшості областей очікуються снігопади або дощ, на дорогах - ожеледиця. Пише ТСН. 

Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

В Україні буде хмарно. В регіонах - сніг й дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, на дорогах подекуди ожеледиця. На заході країни - значні опади. Омине негода лише південь країни.

Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 2° морозу до 3° тепла. В Закарпатській, Вінницькій, Дніпропетровській, Луганській областях синоптики прогнозують вночі близько 0°, а вдень - +2-7°. Тепліше буде у південних регіонах: вночі +5-10° тепла, вдень +9-14°.

Погода в Києві

На Київщині 2 грудня буде хмарно. Вночі та вдень будуть мокрий сніг і дощ. Подекуди прогнозують налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах регіону - ожеледиця. Швидкість південно-східного вітру - 5-10 м/с.

В Київській області температура повітря вночі буде 0-5° морозу, вдень - від 2° морозу до 3° тепла. В Києві вночі та вдень стовпчики термометрів покажуть 1-3° морозу, а вдень - близько 0°.

Погода на Новий рік

Синоптики кажуть, що на Новий рік взагалі потеплішає до відлиги. Метеоролог Ігор Кібальчич каже, що стійкий період холодної погоди протримається до 20-х чисел місяця. Лише у третій декаді вплив азіатського антициклону може послабшати і до нас надходитимуть тепліші й вологіші повітряні маси атлантичного походження на тлі відновлення західного перенесення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода в Україні 2 грудня: де в суботу будуть дощі, снігопади й мороз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.12.2023 2562
Еще материалы раздела «Суспільство»