НОВИНИ ДНЯ: На вихідних погода в Україні зміниться, - прогноз  Удари західними ракетами і системами по РФ змінять характер війни, - ISW  Рецепт сирної запіканки з манкою  Синоптики погіршили прогноз погоди на вихідні: які регіони постраждають найбільше  Байден хоче списати майже 5 мільярдів доларів боргу Україні  Розвідка Британії оцінила зміни в армії РФ за час повномасштабної війни  Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.12.2023 699

Молочне желе з персиками: рецепт простого десерту без випікання

Створіть чудовий десерт без духовки й міксера. Кулінарна блогерка Анастасія Бондаренко поділилася рецептом естетичного та смачного желе.

4e627a7b9d234481b5df45e4ff04555c_04.12.23

Молочне желе з персиками: рецепт простого десерту без випікання. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Желатин - 13 г

Молоко - 300 мл

Цукор - 1 ст. л.

ванільний цукор - 1 ч. л.

персики консервовані - 850 гр (банка)

  1. Швидкорозчинний желатин (8 г) залийте молоком кімнатної температури (50 мл), перемішайте і залиште набухати протягом 10-15 хвилин.
  2. У другу частину молока (250 мл) додайте цукор і ванільний цукор, все перемішайте до повного його розчинення. За бажанням молоко можна трохи нагріти.
  3. Розчиніть желатин у мікрохвильовій печі або на плиті, додайте в молоко з цукром і добре перемішайте.
  4. Розлийте молочне желе на дно креманок і поставте до холодильника до повного застигання (1-2 години).
  5. В сироп від консервованих персиків (250 мл) додайте желатин (5 г) і залиште його на 10-15 хвилин.
  6. Консервовані персики наріжте тонкими скибочками і викладіть до формочок із застиглим молочним желе від країв до центру, формуючи квітку троянди.
  7. Розчиніть желатин із сиропом і обережно залийте ним персикові троянди. Поставте десерт до холодильника до повного застигання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Молочне желе з персиками: рецепт простого десерту без випікання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.12.2023 699
Еще материалы раздела «Суспільство»