<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.12.2023 1608

Погода на Новий рік 2024: чи будуть сніг та мороз

Швидше за все, цей Новий рік українці відсвяткують без снігу та морозів.

У грудні 2023 в Україні очікуються сильні морози у більшості областей нашої країни, окрім півдня. Снігу буде небагато, але під Новий рік взагалі потеплішає до відлиги. Пише ТСН. 

Про це повідомив кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

За його даними, вже у другій половині першої декади та впродовж другої декади грудня температура у багатьох областях України падатиме вночі до -13°…-7°, а у північних, північно-східних та північно-західних областях часом морози можуть посилитися до -20°...-14°.

За його даними, ймовірно, що стійкий період холодної погоди протримається до 20-х чисел місяця. Лише в третій декаді вплив азіатського антициклону може послабшати і до нас надходитимуть більш теплі та вологі повітряні маси атлантичного походження на тлі відновлення західного перенесення.

"Як результат, температура може підвищитись аж до відлиги, зокрема і на Новий рік", - сказав Ігор Кібальчич.

Раніше синоптики повідомили, що перший місяць зими в Украні може виявитися теплішим за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода на Новий рік 2024: чи будуть сніг та мороз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.12.2023 1608
Еще материалы раздела «Суспільство»