НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Росія
05.12.2023 407

У РФ хочуть змінити вимоги до призовників з "урахуванням досвіду СВО"

Нові плавила почнуть діяти з грудня 2024 року.

b07d97ff9cf3e5234fa4f18a76843bdb_05.12.23

Російське Міноборони запропонувало змінити вимоги до здоровʼя призовників на військову службу "з урахуванням досвіду спеціальної військової операції". Пише ТСН. 

Про це інформують російські засоби масової пропаганди.

Зміни планують внести до "Положення про військово-лікарську експертизу".

Дія документа поширюватиметься на громадян, які стають на військовий облік, приживаються на військову службу та йдуть до армії за контрактом. Також зміни стосуватимуться мобілізаційного резерву та військових зборів.

"Розробка проекту постанови обумовлена необхідністю вдосконалення організації проведення медичного огляду громадян, які мають захворювання, що не мають суттєвого впливу на здатність виконувати обов'язки військової служби, у тому числі з урахуванням досвіду спеціальної військової операції", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що диктатор Путін підписав указ про збільшення своєї армії.

Крім того, ми раніше інформували, що у РФ жінки почали виходити на мітинги навіть у Москві, бо їхніх чоловіків якщо і повертають з України назад, то вже тільки в пакеті.

Оценка материала:

5.00 / 2
У РФ хочуть змінити вимоги до призовників з "урахуванням досвіду СВО" 5.00 5 2
Політика / Росія
05.12.2023 407
Еще материалы раздела «Росія»