<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.12.2023 820

В Україну йдуть морози зі снігом і крижаним дощем: де в четвер буде складна погода, карти

У четвер, 7 грудня, українців чекає морозна погода. В деяких областях очікується крижаний дощ та сніг.

Про це йдеться у прогнозі синоптикині Наталки Діденко. Пише apostrophe.ua.

За її словами, найближчої ночі температура повітря очікується на рівні від -3 до -9 градусів, у північних областях ще холодніше - від -10 до -14 градусів.

Протягом дня стовпчики термометрів показуватимуть -1...-4 градуси.

Вітер буде південно-східний, поривчастий.

Опади у вигляді снігу ймовірні у західних областях, у південних - з дощем. Подекуди вдень можливий крижаний дощ (на карті позначено знаками оклику).

На решті території вдень буде превалювати суха погода. Увечері сніг охопить північні, західні, центральні та східні області, а крижаний дощ зосередиться лише подекуди на півдні.

У Києві 7 грудня буде без опадів, однак вітряно та морозно. Температура повітря у нічний час буде на рівні від -5 до -8, вдень - від -1 до -3 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йдуть морози зі снігом і крижаним дощем: де в четвер буде складна погода, карти 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.12.2023 820
Еще материалы раздела «Суспільство»