<
НОВИНИ ДНЯ: "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травнявсі новини дня
Політика
Україна
08.12.2023 1206

Ліквідація Іллі Киви: у ГУР звернулися до інших зрадників та колаборантів

У ГУР впевнені, що кожного зрадника наздожене "справедливе покарання".

aae1aaa3ecf899eccf3d1a1c8c5866b1_08.12.23

Після ліквідації колишнього нардепа та втікача Іллі Киви розвідка звернулася до інших зрадників та колаборантів та наголосила, що єдиним безпечним шляхом для них є здатися Україні. Пише ТСН. 

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Ми можемо підтвердити та констатувати факт (ліквідації Киви - ред.). І хочемо звернутися до інших колаборантів і зрадників, воєнних злочинців - найбільш безпечним шляхом для вас є здача групі українського правосуддя. Тим більше коли є вже вирок. Щодо справедливого покарання - безумовно воно наздожене кожного злочинця", - наголосив Юсов.

Також він пояснив, чому пропагандисти не поширюють у Мережі фото із місця загибелі Киви. За словами Юсова, для російських пропагандистів ліквідація Киви є "болісним та дошкульним" інцидентом.

"Ілля Кива був один з облич рашистської пропаганди в останній час. І, звичайно, ця історія для російських пропагандистів, її надмірна популяризація є особливо болючою та дошкульною. Тому, можливо, ми й бачимо такі результати", - зауважив він.

Нагадаємо, у середу, 6 грудня, зрадника України Іллю Киву знайшли мертвим у Підмосков'ї. Все, що відомо про його ліквідацію - читайте ТУТ.

Оценка материала:

5.00 / 7
Ліквідація Іллі Киви: у ГУР звернулися до інших зрадників та колаборантів 5.00 5 7
Політика / Україна
08.12.2023 1206
Еще материалы раздела «Україна»