<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.12.2023 1256

Основні кольори Нового 2024 року за східним календарем: принесуть щастя і успіх

В яких кольорах зустрічати Новий 2024 рік Зеленого Дерев'яного Дракона кожному знаку зодіака, щоб притягнути в своє життя щастя та успіх?

55d729aaaef0059f35ad07191ad4073c_12.12.23

Основні кольори Нового 2024 року за східним календарем: принесуть щастя і успіх. Пише ТСН. 

Новий рік 2024: які кольори принесуть успіх і щастя

2024 року в свої права за східним календарем вступить одна з найяскравіших та наймогутніших тварин — Зелений Дерев'яний Дракон. Цій міфічній істоті сподобаються такі кольори: червоний, золотистий, зелений.

Червоний колір — символ пристрасті, кохання, везіння та енергії. Тому сміливо обирайте його відтінки (вишневий, бордовий тощо).

Золотистий колір — символізує процвітання, багатство, успіх, наприклад, у Китаї довгі століття він вказував на приналежність до імператорської сім'ї.

Зелений колір — символ лікування, відродження, сили, спокою. Він відображає всю сутність господаря року, який прийде.

А ось такі кольори як чорний, сірий, синій, Дракон не вподобає. Також з темпераментом символа 2024 року не поєднуються пастельні відтінки.

Східний гороскоп на Новий 2024 рік: який колір щасливий для кожного знаку зодіака

  1. Овен — обирайте наряд трендового металічного відтінку, щоб по-справжньому сяяти в новорічну ніч. Так ви будете привертати до себе увагу протягом всього 2024 року.
  2. Телець — краще зупиніть свою увагу на зеленому, коричневому, бежевому. А щоб образ мав більш святковий вигляд, додайте смарагдового відтінку. Крій обирайте стриманий.
  3. Близнюки — можете не стримуватися, обираючи образ для зустрічі Нового 2024 року. Вам можна зупинитися на жовтому, помаранчевому відтінках. Не забудьте додати різноманітні прикраси.
  4. Рак — чутливому знаку зодіака підійде сріблястий колір, який сподобається і Дракону. А ще можете віддати перевагу пісочному, зеленому, коричневому.
  5. Лев — золотисті кольори підійдуть якнайкраще. Можна також придивитися до коричневого і жовтого. А розбавити образ радимо дорогоцінним камінням.
  6. Діва — ідеальними кольорами для зустрічі Нового 2024 року стануть блакитний, молочний, білий та зелений. Краще обирати образ з мінімалістичними деталями.
  7. Терези — щоб до представників цього знаку зодіака був прихильний Дракон, їм краще зупинитися на насиченому помаранчевому кольорі. Обирайте одяг з пайетками, бахромою.
  8. Скорпіон — удачу та процвітання принесе червоний колір, а якщо вам не подобаються надто яскраві кольори, придивіться до теракотового чи помаранчевого відтінку.
  9. Стрілець — найкраще підійдуть образи у синьому, коричневому, фіолетовому, білому кольорах.
  10. Козеріг — зупиніться на класичних нарядах в пісочному, чорному, бежевому кольорі. А якщо вам хочеться додати сяйва, підбирайте одяг з пайетками.
  11. Водолій — прагнення до змін 2024 року найкраще підкреслять наряди в металічному, сріблястому, білому кольорі. Обирайте футуристичні прикраси і оригінальний принт.
  12. Риби — віддавайте перевагу золотистим чи сріблястим відтінкам, масивним прикрасам.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Оценка материала:

5.00 / 2
Основні кольори Нового 2024 року за східним календарем: принесуть щастя і успіх 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.12.2023 1256
Еще материалы раздела «Суспільство»