<
НОВИНИ ДНЯ: Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлашвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.12.2023 5363

В Україні 14 грудня погіршиться погода: де будуть сильні опади та вітер

Вночі у більшості областей - мороз.

У четвер, 14 грудня, у деяких областях України будуть сильні опади та пориви вітру до 15-20 м/с. Крім того, місцями - ожеледиця. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде помірні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. Втім, на півдні дощитиме. Вночі в Карпатах та на Закарпатті, а вдень у північно-східних областях прогнозують значні опади. На дорогах, крім півдня країни, місцями ожеледиця. У південних, центральних та північно-східних областях пориви сягатимуть 15-20 м/с.

На переважній більшості території України температура повітря вночі та вдень становитиме від 1° морозу до 4° тепла. Прохолодніше в нічну пору буде на сході та північному сході - 1-6° морозу. Вдень на Закарпатті та у центральних областях стовпчики термометрів піднімуться до 3-8° тепла, а на півдні - до + 8-13°.

Погода в Києві

На Київщині 14 грудня буде мокрий сніг та дощ. Місцями ожеледь. На дорогах - подекуди ожеледиця.

В Київській області температура повітря вночі та вдень буде від  1° морозу до 4° тепла. В Києві протягом доби стовпчики термометрів покажуть 0-2° тепла.

Нагадаємо, синоптики попередили про небезпеку в Карпатах. Зазначається, що значна сніголавинна небезпека утримається щонайменше 13-14 грудня на високогiр’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні 14 грудня погіршиться погода: де будуть сильні опади та вітер 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.12.2023 5363
Еще материалы раздела «Суспільство»