<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
13.12.2023 333

Як оформлюють французький балкон? «Газда» знайомить з кількома варіантами

Балкон – це важлива частина будівлі. Відповідно його оформленню потрібно приділити належну увагу. Це дозволить його використовувати максимально раціонально та корисно. А ще це можливість вдало оформити інтер’єр. Тут вдасться створити атмосферу комфорту та затишку.

Вам тільки потрібно визначитися з оформленням. Серед усіх варіантів французький балкон вважається досить популярним.  Перед замовленням такого варіанту https://gazda.ua/balkony/franczuzskij-balkon/ вам не завадить розібратися в певних моментах і «Газда» у всьому допоможе.

Що варто знати про такий тип балконів?

Такий різновид оформлення балконних конструкцій відомий дуже давно. Проте він значно відрізняється від сучасного. Раніше французьким балконом називали архітектурну конструкцію, яка була фальшивим балконом. Так описували вікно зі склінням від стелі до підлоги, перед яким було поруччя. Якщо відчинити вікно, то можна було ступити на цю невелику конструкцію.

Зрозуміло, що зараз французький балкон – це дещо інше. Проте й досі можна зустріти такі конструкції як в старовину, особливо на старих будівлях. Тут красиво виглядають різноманітні вазони.

Якщо ж повернутися до сучасного варіанту оформлення балкона, то можна виділити кілька моментів:

- скління від підлоги до стелі;

відсутній звичний парапет.

Все виглядає максимально елегантно та красиво. А ще не варто забувати про надійність.

20-1

З цим трохи розібралися. Тепер не завадить знати, як саме будуть оформлені конструкції:

Класика. Скління від підлоги до стелі. У більшості випадків нижні та верхні частини розділені між собою. Також можуть бути варіанти, де може бути суцільне скло. Так часто оформлюють бокову частину балкона. Іноді вона може бути повністю глухою. Тобто тут будуть матові панелі.

Нижня частина є матовою. Це допомагає забезпечити приватність. З вулиці буде менше видно, що відбувається на балконі. Ви тут можете поставити багато речей і їх ніхто не побачить.

Додаткове загородження перед вікном. Це чимось нагадує ту стару конструкцію. Загородження надає додаткового захисту, особливо коли нижня частина відчиняється. До того ж тут можна розмістити квіти.

Як бачите, є декілька варіантів оформлення балкона. Вам потрібно лише розібратися в тому, який з цих типів підходить найбільше. Разом з «Газда» підберете найкращий варіант, щоб максимально використовувати простір і створити тут атмосферу затишку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як оформлюють французький балкон? «Газда» знайомить з кількома варіантами 5.00 5 2
Прес-релізи / Будівельна
13.12.2023 333
Еще материалы раздела «Будівельна»