<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.12.2023 1659

Кому загрожує "удар" стихій: де погода 14 грудня в Україні очікується небезпечна

У Києві у четвер прогнозується плюсова температура.

1668665090-8963_14.12.23

Прогноз погоди на 14 грудня, для низки областей України тривожний - небезпечне метеорологічне явище - значні опади, очікуються вночі у Закарпатській області та у Карпатах, а вдень - у Харківській, Сумській, Полтавській та Чернігівській областях. Пише УНІАН. 

У північно-східних, південних й центральних регіонах прогнозується сильний вітер - його пориви можуть сягати швидкості від 15 до 20 м/с, попередили в Українському гідрометцентрі. Синоптики додали, що у четвер в нашій країні очікується хмарна погода. Місцями на дорогах може бути слизько - ожеледиця не загрожує лише південній частині української держави.

"Помірні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, в південній частині переважно дощі; вночі в Карпатах та на Закарпатті, вдень у північно-східних областях значні опади", - додали в Гідрометцентрі.

Найнижча нічна температура спрогнозована на північному сході та на сході - від -1 до -6, а найтепліше вдень може бути на півдні - від +8 до +13 градусів.

Погода в Київській області 14 грудня спрогнозована небезпечна - буде мокрий сніг та дощ, подекуди можлива ожеледь, а на дорогах місцями виникне ожеледиця. У регіоні вночі та вдень очікується від -1 до +4. Погода в Києві завтра прогнозується не морозна - у денні та нічні години може бути від 0 до +2 градусів.

Важливі погодні новини України - зараз це варто прочитати

Синоптик Наталка Діденко повідомляла, що на цьому тижні в Україні буде відлига.

Пізніше в Укргідрометцентрі поділилися, що у с середині поточного тижня в Україні завітає новий циклон. В Гідрометцентрі зазначили, що погодна ситуація зміниться з четверга.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кому загрожує "удар" стихій: де погода 14 грудня в Україні очікується небезпечна 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.12.2023 1659
Еще материалы раздела «Суспільство»