<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.12.2023 580

Синоптики розказали, коли у Києві потеплішає

Найближчими днями у столиці буде хмарно та волого.

У наступні п'ять днів у Києві очікується хмарна та волога погода. Однак незабаром прийде потепління. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру. Пише УНІАН. 

За даними синоптиків, на вихідних у столиці передбачається невеликий мокрий сніг та дощ. У неділю, 17-го грудня, опади будуть інтенсивнішими.

"Найближчої ночі очікується мороз, але надалі є тенденція до підвищення температури як вночі, так і вдень", - кажуть в Укргідрометцентрі. Зокрема, вже 19-20 грудня повітря у столиці прогріватиметься до +7°.

Дорожні умови на вихідних можуть ускладнитися через ожеледицю, тому містянам рекомендують бути обережним на дорозі та дотримуватися відповідних заходів безпеки.

За прогнозами, у першій половині наступного тижня у Києві очікуються невеликі дощі.

Погода у Києві - прогноз на вихідні

16 грудня, за даними Українського гідрометцентру, на Київщині буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, а вдень пройде невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі становитиме 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. У Києві вночі 3-5° морозу, а вдень - близько 0°.

За даними синоптика Наталки Діденко, у Києві вихідними - невеликий мокрий сніг чи дощ. вона попереджає, що 17-го грудня опади будуть більш інтенсивними. Вночі у столиці очікується невеликий "мінус", а протягом дня буде  +1...+3 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики розказали, коли у Києві потеплішає 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.12.2023 580
Еще материалы раздела «Суспільство»