<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.12.2023 1045

Зимова казка чи дощі? Синоптики розповіли, якої погоди чекати на Новий рік 2024 в Україні

В Україні погода на Новий рік істотно відрізнятиметься у різних регіонах. Якщо на півдні нашої країни, за прогнозом синоптиків, 31 грудня буде сонячно і +5 градусів, то в деяких північних областях очікується до 11 градусів морозу.

1-746575-AJYpbF5B-1024x576_17.12.23

Проте істотних опадів не передбачається по всій країні. Про це повідомляє кліматичний сервіс Wisemeteo. Пише OBOZ.UA.

У Києві останній тиждень року буде відносно теплим. Деякі дні стовпчики термометрів можуть піднятися до +7. При цьому 31 грудня очікується від +4 до 1 градуса морозу вночі. Також за інформацією синоптиків останні три дні грудня у столиці очікується невеликий сніг.

У Харкові погода наприкінці року істотно відрізнятиметься від київських показників. Синоптики прогнозують у цьому місті на Новий рік до 13 градусів морозу. Але попри сильне похолодання снігу у Харкові на свято не передбачається. Більше того, в останній тиждень року у Харкові буде багато сонячних днів.

У Львові морози на Новий рік будуть не такими сильними, як у Харкові. Однак тут синоптики прогнозують значно більше опадів. З 22 по 25 грудня у Львові очікується плюсова температура та дощі, але вже з 26 грудня опади будуть у вигляді снігу. Стовпчики термометрів покажуть 31 грудня від 0 до -5 градусів.

У Черкасах стовпчики термометрів в останні дні грудня коливатимуться від +1 до -6 градусів. З 28 до 31 грудня у цьому обласному центрі синоптики прогнозують мінливу хмарність. Отже, на Новий рік снігу не передбачається, як і сильних морозів.

В Одесі на Новий рік буде традиційна для півдня нашої країни погодою. В останні два тижні грудня тут переважатиме мінлива хмарність та плюсова температура. У ніч проти 31 грудня прогнозується близько нуля, але напередодні, вдень, стовпчики термометрів піднімуться до +5 градусів.

У Херсоні також буде тепло та переважно сонячно на Новий рік. За прогнозом синоптиків, 31 грудня у цьому місті очікується до +9 градусів, а вночі температура опуститься до +3.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше синоптики спрогнозували погоду на Різдво 24-25 грудня. За їхніми даними, з цього періоду на українців очікує більше опадів у вигляді снігу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зимова казка чи дощі? Синоптики розповіли, якої погоди чекати на Новий рік 2024 в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.12.2023 1045
Еще материалы раздела «Суспільство»