<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.12.2023 1253

Сильний вітер, мокрий сніг та дощ: синоптики дали прогноз погоди

Синоптики дали прогноз.

Синоптики розповіли, яка погода буде в Україні у неділю, 17 грудня.

Як передає "Хвиля", про це повідомила прес-служба Укргідрометцентру.

Так, за словами синоптиків, у неділю буде хмарно. У західних, північних, удень та центральних та Харківській областях очікується невеликий мокрий сніг та дощ. На решті території істотних опадів не очікується.

Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у західних областях подекуди пориви 15-20 м/с. На дорогах країни, окрім південної частини, місцями ожеледиця.

Температура вночі буде на рівні від 1 до 4 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла. У східних та Сумській областях та Карпатах вночі 4-9 градусів, вдень 0-5 градусів морозу.

Нагадаємо, чи буде сніг та мороз на Новий рік 2024.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сильний вітер, мокрий сніг та дощ: синоптики дали прогноз погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.12.2023 1253
Еще материалы раздела «Суспільство»