<
НОВИНИ ДНЯ: "Підтримуємо зв'язок з усіма сторонами війни": в ОАЕ хочуть бачити РФ на наступних самітах  Байден та Трамп домовились про дебати зі специфічними правилами  В НАТО заявили про послаблення обмежень щодо ударів по території Росії  Піонтковський озвучив головне завдання Путіна щодо війни в Україні, яке він "продасть" росіянам  Рецепт салату з пекінської капусти з курячим філе та сиром  Пошуки інопланетного життя: Європейське космічне агентство обрало ціль наступної місії  Зеленський анонсував другий саміт миру: коли відбудетьсявсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2023 352

Тарас Тополя різко висловився про концерти у бойових зонах: "В окопах не до пісень"

Співак пояснив свою позицію.

0e2c70c384c87b4462a0aae017d379f6_17.12.23

Український співак, фронтмен гурту "АнтитілаТарас Тополя прокоментував артистів, які часто навідуються до бійців з концертами. Пише ТСН. 

За словами Тополі, він не буде роздавати поради, де й кому зараз перебувати. Однак, особисто він вважає недоречними концерти для бійців у прифронтовій зоні.

"Зараз мені складно відповісти, де місце артиста – чи на передовій, чи десь в актовій залі якоїсь бригади. Давайте будемо відвертими, в окопах – не до пісень. Приїжджають співати на якусь третю лінію, де знаходиться штаб бригади, чи якась актова зала за 30 км від фронту", – зазначив фронтмен в інтерв'ю NV.

Втім, Тарас вважає, що це може бути й добре для України. Бо тоді держава матиме громадян, які не виїхали за кордон. І зрештою, вони зможуть стати на захист батьківщини.

"Але, знову ж таки, я не стану нікого засуджувати. Вважаю, що якщо людина залишається тут, в Україні, і зараз, наприклад, цей співак чи співаки, чи музиканти, їздять з концертами, а завтра вони можуть піти на навчання на два місяці й відправитися на передову, тому що країна покличе їх", – додав Тополя.

Нагадаємо, нещодавно співак Тарас Тополя прокоментував поведінку українців, які за час війни опустили руки. Він дав дієві поради, як впоратися з таким станом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тарас Тополя різко висловився про концерти у бойових зонах: "В окопах не до пісень" 5.00 5 2
Політика / Україна
17.12.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»