<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2023 318

Росія перед виборами готує масові фальсифікації та залякування українців на окупованих територіях, – розвідка

Росія збирається проводити "вибори" президента РФ 15-17 березня 2024 року на окупованих територіях України з залякуваннями та фальсифікаціями. Саме проведенням виборів на ТОТ Кремль хоче виправдати збройну агресію на територію України.

Про це пише Міноборони Британії з посиланням на звіт розвідки.

У грудні Центральна виборча комісія Росії оголосила, що голосування на «виборах» президента РФ в березні 2024 року відбудуться на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України. Це сталося після того, як ТОТ були включені до числа суб’єктів РФ на регіональних виборах у вересні 2023 року.

У британській розвідці зазначають, що РФ збирається проводити "вибори" президента РФ 15-17 березня 2024 року на окупованих територіях України з залякуваннями та фальсифікаціями.

"Російська влада майже напевно бачить досягнення "правильних" результатів у цих регіонах як пріоритет, оскільки хоче створити враження легітимності вторгнення Росії, – йдеться у зведенні.

Там додають, що РФ майже напевно використовуватиме методи, включаючи суттєві фальсифікації виборів та залякування виборців, щоб забезпечити перемогу президента Росії Володимира Путіна зі значним відривом від конкурентів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія перед виборами готує масові фальсифікації та залякування українців на окупованих територіях, – розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
17.12.2023 318
Еще материалы раздела «Україна»