<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.12.2023 2995

До України йде потепління: прогноз погоди на 19 грудня

У деяких областях на дорогах прогнозують ожеледицю.

У вівторок, 19 грудня, в Україні очікується хмарна із проясненнями погода. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

За даними Укргідрометцентру, у північній частині передбачається невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. На північному сході країни на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла, у східних та Сумській областях впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, 19 грудня очікується тепла погода з температурою повітря +2+8 градусів, прохолодніше буде на сході та на Закарпатті, десь в межах від 1 морозу до 3 градусів тепла.

"Вітер буде західного, південно-західного напрямку, веселий, рвучкий, на заході та півночі можливі сильніші пориви до 15-18 метрів за секунду", - написала вона.

У Києві 19-го грудня місцями - невеликі опади, поривчастий південно-західний вітер. Протягом дня буде тепло, до +4+6 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України йде потепління: прогноз погоди на 19 грудня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.12.2023 2995
Еще материалы раздела «Суспільство»