<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.12.2023 826

У Києві закриють на ремонт ще дві станції метро

У Києві через ремонт закриють ще дві станції метро на "синій" гілці.

Про це повідомляє видання Телеграф.

Ремонт розпочнеться ще на одній ділянці Оболонсько-Теремківської лінії столичної підземки. Про це повідомив заступник начальника КП "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук.

"У зв'язку з фізичним зносом та необхідністю поліпшення експлуатаційних характеристик вимагає проведення планового капітального ремонту ділянка тунелів по I-му головному шляху "Почайна" та "Тараса Шевченка", - сказав він.

За його словами, підприємство здійснює закупівлю проектних робіт. За ділянкою ведеться постійний періодичний нагляд.

"Безпека руху поїздів та безпечне перевезення пасажирів забезпечені", - резюмував топ-менеджер.

Пінчук розповів, що фахівці КП проводять спостереження та нагляд за технічним станом об'єктів метрополітену, відповідно до чинної нормативної документації.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві закриють на ремонт ще дві станції метро 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
18.12.2023 826
Еще материалы раздела «Столиця»