<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.12.2023 1529

Майже весна: в Україні потеплішає до +11°

Прогноз погоди в Україні на тиждень з 18 по 24 грудня.

Найближчий тиждень в Україні буде дуже теплим. В окремих областях температура підніматиметься до практично весняних +10°...+11°. Лише наприкінці тижня очікується деяке зниження температури, проте вдень морозів все одно не буде, тільки вночі місцями до -1°...-2°. Періодично очікуються опади у вигляді дощів і мокрого снігу. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Тиждень в Україні почнеться з потепління. У вівторок, 19 грудня, температура в Україні незначно знизиться: по всій країні буде від +3° до +8°. У більшості областей буде невелика хмарність, на півночі капатимуть невеликі дощі.

У середу, 20 грудня, в Україні переважатиме суха погода з невеликою хмарністю, лише місцями на північному заході очікуються дощі. Температура очікується в межах +4°...+8°, на півдні знову стовпчики термометрів покажуть +10°...+11°.

В середині тижня, 21 грудня, сонця в Україні стане менше - очікується хмарна погода з проясненнями. Температура +2°...+7°, місцями на півдні буде +6°...+11°.

Перед вихідними, 22 грудня, суттєвих змін температури не буде, проте прийдуть опади. Практично по всій країні очікуються дощі, а на півночі - з мокрим снігом.

На вихідних в Україні похолоднішає. До кінця тижня нас чекає похмура погода. Місцями буде мокрий сніг та сніг. Температура знизиться до 0°...+4°, лише на Закарпатті та місцями на півдні буде +5°...+6°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Майже весна: в Україні потеплішає до +11° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.12.2023 1529
Еще материалы раздела «Суспільство»