<
НОВИНИ ДНЯ: «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українціввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.12.2023 432

Cалат із курячим філе, корейською морквою, болгарським перцем і кукурудзою: простий рецепт

Якщо куряче філе відварити заздалегідь, часу на приготування піде небагато. Всі інгредієнти чудово поєднуються між собою і, як результат, отримаємо смачний, ситний салат, який чудово підійде до святкового столу.

Cалат із курячим філе, корейською морквою, болгарським перцем і кукурудзою: простий рецепт. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряче філе - 2 шт.

морква по-корейськи - 200 г

кукурудза консервована - 1 банка

болгарський перець різних кольорів - 3 шт.

майонез

сіль

  1. Куряче філе відваріть у підсоленій воді 20 хвилин. Остудіть і розберіть на волокна.
  2. Болгарський перець помийте. Видаліть плодоніжку з насінням і наріжте соломкою.
  3. До миски викладіть куряче філе, моркву по-корейськи, болгарський перець і кукурудзу (рідину злийте). Додайте майонез, сіль. Перемішайте.
  4. Викладіть до салатника і прикрасьте зеленню.

Поради:

  • М'ясо використовуйте будь-яке.
  • Замість перцю можна додати помідори.

Оценка материала:

5.00 / 1
Cалат із курячим філе, корейською морквою, болгарським перцем і кукурудзою: простий рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.12.2023 432
Еще материалы раздела «Суспільство»