<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.12.2023 791

Погода на Святвечір та Різдво в Україні: синоптикиня озвучила прогноз

У Святвечір очікується вітряна погода, з періодичним снігом та похолоданням вночі до -2-6 градусів. Проте вдень 25-го грудня температура істотно підвищиться, до +4+9 градусів.

KKP6312_24.12.23

Водночас на півдні та південному заході на Різдво температура підвищиться аж до +10+13 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. Пише OBOZ.UA. 

24-25 грудня прогнозують вітряну погоду з поривами західного вітру до 15-22 метрів за секунду. Удень на Різдво очікується мокрий сніг та дощ.

У Києві на ці дати передбачається сильний вітер. 24 грудня очікується легкий сніг, а в деяких місцях можливий мокрий сніг, температура близько нуля.

Напередодні Різдва очікується похолодання до -5 градусів. Проте на саме свято вдень температура в столиці різко підніметься до +7 градусів, супроводжуючись дощем.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше синоптики спрогнозували погоду на Новий рік в Україні, зазначивши, що вона відрізнятиметься залежно від регіону. Так, на півдні 31 грудня може бути сонячно і тепло, а подекуди на півночі – 11 градусів морозу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода на Святвечір та Різдво в Україні: синоптикиня озвучила прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.12.2023 791
Еще материалы раздела «Суспільство»