<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.12.2023 807

Гороскоп на 26 грудня для всіх знаків зодіаку: день переходу до рішучих дій

День підвищеної активності, коли від роздумів і розгойдування можна нарешті перейти до рішучих дій.

70babf5c2611630acad18aeae7fe2ec7_26.12.23

Все, про що ми довго розмірковували та що ретельно і скрупульозно готували, вдасться виконати блискуче, а ось на експромти та імпровізації краще не розраховувати – успіхом вони не увінчаються, залишивши розчарування і жаль про витрачені намарно час і сили. Пише ТСН. 

Овен

Не варто довго роздумувати про кожен свій вчинок: сьогодні доля і життя будуть прихильними до тих, хто вміє діяти швидко й рішуче, не витрачаючи часу на невпевненість у собі і розгойдування.

Телець

День може стати початком кардинальних професійних змін, до яких необхідно бути морально готовими, інакше події цього часу можуть застати вас зненацька.

Близнята

Незважаючи на те, що обставини сьогодні складуться сприятливо для різних справ, на манну небесну сподіватися не доводиться – щоб щось отримати, доведеться добряче попрацювати.

Рак

У жодному разі не можна дозволяти поганому настрою, який може накрити вас цього дня, перерости в депресію – велика ймовірність того, що вона виявиться серйозною і затягнеться надовго.

Лев

День невдалий для фінансових операцій будь-якого – навіть незначного – масштабу: великий ризик шахрайства, тому будь-які дії такого характеру необхідно відкласти на кілька днів.

Діва

День однаково сприятливий як для розумової, так і для фізичної роботи, тому необхідно обрати, що для вас зараз важливіше, і діяти винятково в цьому напрямі.

Терези

Пропозиція нової роботи – чи підробітку, – яку ви можете отримати цього дня, дозволить вам значно покращити своє матеріальне становище, тож можна погоджуватися, не роздумуючи.

Скорпіон

День сприятливий для доведення до ладу старих завислих справ: сьогодні на них знадобиться мінімум часу і зусиль, а порядок, який ви отримаєте як результат, неодмінно потішить.

Стрілець

Секрет вашого успіху цього дня – активні дії, які дозволять досягти успіху не лише з професійного боку, а й у житті загалом, і тим самим змінити його на краще.

Козоріг

Найкращий спосіб нейтралізувати негативну енергетику, яка випробовуватиме вас на міцність від самого ранку, – спрямувати її в мирне – творче – русло, зайнявшись улюбленою вами роботою.

Водолій

Подолати численні спокуси цього дня допоможе сила волі, якщо ж ви її не задієте, не дивуйтеся з того, що згодом дуже довго лаятимете себе за скоєні помилки.

Риби

Сьогодні – втім, як і завжди – необхідно стежити за тим, що ви кажете: необережні слова можуть образити когось із людей у вашому оточенні, що призведе до серйозних проблем у стосунках.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гороскоп на 26 грудня для всіх знаків зодіаку: день переходу до рішучих дій 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.12.2023 807
Еще материалы раздела «Суспільство»