<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.12.2023 810

До +14: перед Новим роком в Україні знову потеплішає

Залишився тиждень до Нового року. Втім, найближчими днями сильних морозів ще не буде. Ба більше, пригріє аж до +14 градусів.

Коли в Україні знову потепліє, розповіли в Укргідрометцентрі. Синоптики також спрогнозували, яка буде погода в найближчі три доби, передає 24 Канал.

Коли чекати потепління

Вдень Різдва в Україні очікується помірний мокрий сніг з переходом в дощ. У вівторок, 26 грудня, на Сході, вночі й на Заході, вдень у північній частині – невеликий дощ. На решті території, а 27 грудня вже у більшості областей без істотних опадів.

На дорогах України подекуди ожеледиця. Пориви західного вітру 15 – 20 метрів на секунду, а на високогір'ї Карпат – 25 – 30.

Потепління очікується вже у вівторок. Так, може пригріти навіть до +14.

Температура 25 грудня вночі 0 – 5 морозу, на Заході країни, 26 – 27 грудня в більшості областей 0 – 6 тепла. Вдень 1 – 9 тепла, у західній частині, 26 грудня в Україні, крім Сходу та Північного Сходу, 6 – 14 градусів тепла,
– спрогнозували синоптики.

Оценка материала:

5.00 / 2
До +14: перед Новим роком в Україні знову потеплішає 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.12.2023 810
Еще материалы раздела «Суспільство»