Життя та Стиль
Суспільство
Простий новорічний салат "білочка"
Це один із найпростіших салатів, який лише можна придумати.
Салат "Білочка", або як його ще іноді називають "єврейський", також часто використовують як закуску і мастять на тости, крекери, ароматні булочки, начиняють ним хрумкі кошики, але також подають і самостійно. Способів приготування салату є два — з плавленим сиром і твердим. Пише ТСН.
Інгредієнти:
- 3 відварені яйця
- 100 г твердого сиру (або 3 плавлені сирки)
- 3 зубчики часнику
- 100 г майонезу
- 2 щіпки солі
- мелений перець за смаком
Приготування:
1. На середню або велику тертку натріть сир. Перед тим, як це робити, сир треба добре охолодити.
2. На дрібну тертку натріть часник. Якщо є часникодавка – скористайтеся нею.
3. Відваріть яйця, очистіть і також натріть на тертку.
4. Змішайте всі інгредієнти в мисці з майонезом, посоліть, поперчіть до смаку і перемішайте. Салат готовий. Перед подаванням посипте його зверху твердим сиром або прикрасьте нарізаним яйцем.