Життя та Стиль
Суспільство
Салат із креветками та овочами: вишукана закуска на святковий стіл
Ця страва з улюблених креветок здивує вас легкістю у приготуванні та пікантністю смаку. Вам знадобляться: креветки, помідори, червона цибуля, петрушка, лимонний сік та оливкова олія.
Легкий і низькокалорійний салат може стати чудовою закускою до келиха вина. Пише ТСН.
Інгредієнти
креветки заморожені - 300 г
помідори "Чері" - 250 г
цибуля червона салатна - 1 шт.
цибуля зелена - 1 перо
петрушка - 1-2 гілочки
лимонний сік - 1 ч. л.
олія оливкова - 1,5 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- До каструлі налийте підсолену воду і доведіть її до кипіння. У киплячу воду покладіть креветки і варіть дві хвилини.
- Готові креветки очистьте.
- Помідори вимийте і наріжте на четвертинки.
- Цибулю очистьте і наріжте тонкими півкільцями.
- Петрушку та цибулю дрібно порубайте.
- Змішайте всі інгредієнти, посоліть, поперчіть. Заправте салат лимонним соком та оливковою олією.
Поради:
- Головне – не переварити креветки, інакше вони стануть гумовими.