<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.12.2023 3171

Синоптик сказала, коли в Україну прийде похолодання

Упродовж наступних десяти днів в Україні збережеться плюсова температура, часом з сильним вітром, дощами та мокрим снігом. Найближче відчутне похолодання прогнозується із 5 січня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Найближчим часом морозів якихось не передбачається. Попереду вологий день, далі три дні навіть із періодичним сонцем, а новорічні 31 грудня а 1 січня, очікуються вологими, проте не холодними. Найближче відчутне похолодання - із 5-го січня", - написала вона.

Прогноз до Нового року

За її даними, у середу 27 грудня трохи похолодає: протягом дня температура повітря в Україні становитиме +2+6 градусів, у південній частині +7+12 градусів. Північно-західний вітер буде сильним, із штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду. У Києві середа очікується хмарною, місцями дощ, потім перехід у мокрий сніг.

Діденко розповіла, що у четвер, п'ятницю та суботу очікується антициклон з сухою прохолодною погодою, стихне вітер. Водночас у неділю 31 грудня прийде атмосферний фронт, тому з'являться дощі та мокрий сніг.

"Вночі 1-го січня - пауза з опадами, тепло. Вдень 1-го січня - опади і також порівняно тепло", - повідомила синоптик-аматор.

Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, середня місячна температура в січні 2024 року прогнозується в межах 0-4 градусів морозу. Це на 1,5-2,0 градусів вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик сказала, коли в Україну прийде похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.12.2023 3171
Еще материалы раздела «Суспільство»