<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.12.2023 1194

Гороскоп на 28 грудня для всіх знаків зодіаку: день: коли ми станемо розумнішими

День необхідно присвятити інтелектуальній праці, оскільки в цей час багаторазово збільшуються розумові здібності.

218d4852ea1c488f20e3a7412323c630_28.12.23

Зірки радять ставити перед собою будь-які – навіть дуже складні – завдання, оскільки їх вдасться вирішити легко, можна сказати, граючись. Ідеї, які цього дня спадуть на думку, хоч би якої сфери діяльності вони стосувалися, можна вважати геніальними, тому їхнє втілення в життя – зараз чи згодом – перевершить навіть найсміливіші очікування, обдарувавши людину славою і грошима. Пише ТСН. 

Овен

Складуться сприятливі обставини для примирення з людиною, яку ви образили, самі того не бажаючи: сьогодні ви зможете знайти ті – єдині – слова, які зачеплять її до глибини душі.

Телець

Підвищена емоційність, властива вам сьогодні, підштовхуватиме до конфліктів, вихід з яких стане не лише складним, а і тривалим, тож краще опанувати себе.

Близнята

Поганий настрій, який може "накрити" вас від самого ранку, цілком закономірний: добігає кінця рік, протягом якого ви багато працювали і мало відпочивали, але напередодні свята все ж варто переламати його.

Рак

День, незважаючи на його будній статус, сприятливий для вашої улюбленої справи – наведення ладу в будинку; від звичайного прибирання нинішнє вирізняється тим, що інтер'єр треба ще і прикрасити по-новорічному.

Лев

Нову людину, яка цього дня може опинитися у вашому оточенні, доля послала з певною метою – вона має відіграти важливу роль у вашому житті, тож поставтеся до неї уважно.

Діва

День, коли не варто робити різких рухів, особливо в тому, що стосується особистого життя – під впливом емоційного навантаження, яке ви відчуєте сьогодні, великий ризик припуститися прикрої помилки.

Терези

Не варто намагатися робити дві важливі справи одночасно – в жодній із них ви не досягнете успіху, тому виберіть одну, пріоритетну, і займайтеся лише нею – як-то кажуть, бийте в одну точку.

Скорпіон

Обставини цього дня дозволять вам закрити стару і відкрити нову життєву сторінку – намагайтеся не втратити щасливий шанс, оскільки його повторення доведеться очікувати довго.

Стрілець

Спілкування з близькими людьми – якщо, звісно, буде така можливість – краще скоротити до мінімуму: сварка, яка може спалахнути в цей час, напередодні найчарівнішого свята, вам точно ні до чого.

Козоріг

Не варто звертати увагу на недружні випади людей, які вас недолюблюють: проігнорувавши їх, ви збережете нервові клітини, що напередодні свята має велике значення.

Водолій

Особисті питання, які необхідно вирішити цього дня, потребуватимуть втручання інтуїції: завдяки їй вам вдасться відчути, як саме треба вчинити, щоб залагодити ситуацію.

Риби

Що більше добрих слів і компліментів ви сьогодні скажете людям у своєму оточенні, то сприятливішим буде моральний клімат навколо вас, а це дуже важливо – як для успіхів у роботі, так і для щасливого особистого життя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 28 грудня для всіх знаків зодіаку: день: коли ми станемо розумнішими 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.12.2023 1194
Еще материалы раздела «Суспільство»