<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"всі новини дня
Політика
Україна
30.12.2023 356

Законопроєкт про мобілізацію доопрацюють, але чоловікам треба прийти до ТЦК: у ЗСУ пояснили чому

Громадянам необхідно оновити свої дані у ТЦК.

4a6af819d9d2f9e4f4a7fe7a465c1cb2_30.12.23_1

Новий законопроєкт про мобілізацію доопрацьовуватиметься. Втім, чоловікам слід оновити дані у Територіальних центрах комплектування та соцпідтримки, якщо вони цього ще не зробили. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону заявив начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

"На даний момент є законопроект, який буде допрацьовуватися. Я вам можу сказати, як це працює все зараз. Зараз нічого не змінилось. Всі, хто ще не оновив свої дані в ТЦК та СП, треба це зробити. Треба з’явитися та актуалізувати свої дані", - розповів він.

За його словами, наразі в питаннях мобілізації нічого не змінилось - "все як працювало, так і працює". Фітьо наголошує, що "мобілізація здійснюється планово".

"Призовний вік військовозобов’язаних громадян - 18-60 років, зараз по мобілізації від 27 років беруть, якщо немає причин для отримання відстрочки. Поки що ніяких змін, все як працювало, так і працює", - констатував він.

Нагадаємо, 25 грудня у парламенті було зареєстровано новий законопроєкт про мобілізацію. Зокрема, у йому йдеться про зміну призовного віку з 27 до 25 років, а також виключення строкової військової служби як виду військової служби.

Оценка материала:

5.00 / 1
Законопроєкт про мобілізацію доопрацюють, але чоловікам треба прийти до ТЦК: у ЗСУ пояснили чому 5.00 5 1
Політика / Україна
30.12.2023 356
Еще материалы раздела «Україна»