НОВИНИ ДНЯ: У Польщі нема переляку від Трампа: експерт пояснив сподівання Варшави  Виробники продуктів підняли ціни на 15%: що подорожчало найбільше  Погодні гойдалки: яких сюрпризів чекати українцям в останню неділю листопада  Навіть вдень буде мінус: синоптикиня попередила про похоладання 24 листопада   В Україні 24 листопада на сході та Закарпатті мокрий сніг, вдень до +2°  Сніг, але не всюди. Синоптики дали прогноз на 24 листопада в Україні  Синоптики погіршили прогноз погоди на вихідні: які регіони постраждають найбільшевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.01.2024 449

Минтай, тушкований у сметані з овочами: дуже простий рецепт

Минтай з овочами та сметаною на сковороді стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру: гречки, рису, картопляного пюре або тушкованих овочів. Сметана надасть рибі соковитості та вершкового смаку.

Для приготування вам знадобляться минтай, цибуля, морква та сметана. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Минтай - 500 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

борошно - 3 ст. л.

Морква - 1 шт.

Сметана - 300 г

Вода - 1 скл.

Часник - 1 зубчик

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Рибу почистіть, відріжте плавці, вийміть чорну плівку з черевця, вимийте і наріжте шматки. Перекладіть у миску, додайте сіль, перець, часник. Перемішайте.
  2. Обваляйте рибу в борошні і обсмажте на олії з двох боків і перекладіть на тарілку.
  3. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
  4. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
  5. У мисці з'єднайте сметану, сіль, перець, часник. Додайте воду, одну столову ложку борошна. Перемішайте.
  6. Викладіть рибу на моркву із цибулею. Вилийте сметанну заливку та тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою 15 хвилин. Перекладіть на тарілку та подавайте до столу.

Поради:

  • Для приготування страв можна використовувати як цілі тушки, так і філе.

Оценка материала:

5.00 / 2
Минтай, тушкований у сметані з овочами: дуже простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.01.2024 449
Еще материалы раздела «Суспільство»